Μητσοτάκης: Ξέρουμε ότι πίσω από κάθε σκάνδαλο κρύβεται κάποιος Παππάς.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε –μεταξύ άλλων- στη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρινάκη στον RealFm 97.8 και έκανε επίθεση στον Νίκο Παππά ζητώντας παράλληλα απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Ο κ. Μαρινάκης είναι ένα δημόσιο πρόσωπο. Κάνει μια πολύ βαριά καταγγελία. Δεν σας κάνει εντύπωση ότι δεν έχουμε καμία αντίδραση από την πλευρά της κυβέρνησης, από την πλευρά του κ. Παππά; Αν αυτά είχαν ειπωθεί για μένα θα είχαν προσφύγει ήδη στη Δικαιοσύνη», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης.

Και πρόσθεσε: «Εγώ έχω τυπικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη όπως έχω με όλους τους επιχειρηματίες. Δεν έχω καμία κοινωνική, δεν έχω φιλική επαφή. Ούτε τακτικά τον βλέπω. Εγώ δεν έχω σχέσεις με τη διαπλοκή, ούτε έρχομαι να εξαργυρώσω κάποια γραμμάτια την επόμενη ημέρα».

«Ξέρουμε ότι πίσω από κάθε σκάνδαλο κρύβεται κάποιος Παππάς. Όχι ρασοφόρος. Τον καλύπτει ο κ. Τσίπρας ή όχι;», κατέληξε σχετικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης