Πάτρα: Οι κάτοικοι των νότιων συνοικιών κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου - Αγανάκτησαν με τους ρομά που κλέβουν και προκαλούν ζημιές - ΦΩΤΟ

Επιστολή Προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στέλνουν οι κάτοικοι των νότιων συνοικιών οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι από τους ρομά. Μάλιστα επισυνάπτουν και φωτογραφίες από ζημιές οι οποίες έχουν προκληθεί από ρομά. 

Διαβάστε την ανακοίνωση: 

Προς την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας
Κύριε Δ/ντα 
Οι Σύλλογοι Ιτεών,Λευκας,Κρύα Ιτεών, οι κάτοικοι της περιοχής μας και όχι μόνο ευρισκομεθα σε δεινή θέση εξ αιτίας των συμμοριών των Ρομα που κυκλοφορούν ενεξελεκτοι και κλέβουν, ληστεύουν, προπηλακιζουν τους κατοίκους, καταστρέφουν εγκαταστάσεις, λεηλατούν υποδομές και κατοικίες, σπάζουν αυτοκίνητα και δίκυκλα, και όλα αυτά με την Αστυνομία απούσα. Όλα αυτά γίνονται τα περισσότερα μετά τα μεσάνυχτα. Παρακαλούμε για την άμεση αντιμετώπιση των παραπάνω, πριν η ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΊΚΩΝ γίνει ΑΠΕΛΠΙΣΊΑ. ΘΑ ακολουθήσει κατ' ιδίαν συνάντηση με περισσότερες λεπτομέρειες. Ακολουθεί μικρό δείγμα των καταστροφών από αυτές τις παράνομες συμμορίες.

Διαβάστε επίσης