Συνάντηση του Αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτη Λαλιώτη με τον Ευρωβουλευτή Γιώργο Κύρτσο

Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιο για το Ευρωκοινοβούλιο Γιώργο Κύρτσο, είχε στην Πάτρα, ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Νεκτάριου Φαρμάκη, Παναγιώτης Λαλιώτης , όπου βρέθηκε ο ευρωβουλευτής.

Στο επίκεντρο της εκτενούς συζήτησης τέθηκε η αγροτική πολιτική και κυρίως τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον Παναγιώτη Λαλιώτη στην ανάγκη επέκτασης του φράγματος Πείρου- Παραπείρου και για  την άρδευση των καλλιεργειών Αχαϊας και Ηλείας, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό ζήτημα του αγροτικού πληθυσμού για την κάλυψη των αναγκών του. Ακόμη ο κ. Λαλιώτης ενημέρωσε τον κ. Κύρτσο αναλυτικά και για τα εκκρεμή θέματα της Αχαΐας, στον συγκεκριμένο τομέα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτης Λαλιώτης ενημερώθηκε ακόμη από τον κ. Κύρτσο για τις μεγάλες αλλαγές που θα φέρει η νέα ΚΑΠ (κοινή αγροτική πολιτική) στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της οποίας η εφαρμογή ξεκινά από το 2020.    

Διαβάστε επίσης