Συλλήψεις για το επεισόδιο στη Χαλανδρίτσα που κατέληξε σε σοβαρό τραυματισμό του πρώην περιφ. συμβούλου Παναγιώτη Λαλιώτη - Τι συνέβη

 

Στο νοσοκομείο “Αγιος Ανδρέας” παραμένει σοβαρά τραυματισμένος ο αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού αγελαδοτρόφων Πατρών, πρώην περιφερειακός σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Παναγιώτης Λαλιώτης, που μεταφέρθηκε χθες το βράδυ, μετά από ενδοοικογενειακό επεισόδιο και συμπλοκή που συνέβη στη Χαλανδρίτσα.

Ενώ άτομα που ενεπλάκησαν στο αιματηρό επεισοδιο έχουν συλληφθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 όλα συνέβησαν στη Χαλανδρίτσα σε σταύλο, όταν λόγω διαφορών που υπήρχαν από το παρελθόν συνεπλάκησαν με τον Παναγιώτη Λαλιώτη άτομα, με αποτέλεσμα ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος να τραυματιστεί σοβαρά από χτύπημα που δέχθηκε στο κεφάλι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση.

Στον "Αγ. Ανδρέα" μεταφέρθηκε ένα ακόμη άτομο τραυματισμένο ελαφρότερα, που παρέμεινε για ολιγόωρη νοσηλεία φρουρούμενο και στην συνέχεια συνελήφθη.

Επίσης κρατείται ένα ακόμη άτομο και ένας ανήλικος, ο οποίος με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Να σημειωθεί πως στο νοσοκομείο έφθασαν αμέσως και συγγενείς, που ωστόσο επιβλέπονταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη που κατέφθασε για την αποφυγή νέων εκτρόπων.

Στιγμιότυπο από παλαιότερη συμμετοχή του Π. Λαλιώτη στο περιφερειακό συμβούλιο

 

Διαβάστε επίσης