Συγχαρητήρια ΠΕΑΚ στις Πρωταθλήτριες Ελλάδος της ΝΕΠ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας συγχαίρει και δημόσια τις αθλήτριες της ομάδας Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών (Ν.Ε.Π.) οι οποίες κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών, που διεξήχθη στην Πάτρα.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία για τον πατραϊκό αθλητισμό αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση για τη σκληρή και συστηματική δουλειά του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Μπιτσάκου, της διοίκησης και όλου του  τεχνικού επιτελείου της ΝΕΠ.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας, η οποία προβάλει τον τοπικό αθλητισμό και την Πάτρα.

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τις αθλήτριες της ΝΕΠ αποτελεί και την καλύτερη επιβράβευση της άρτιας οργανωτικά και επιτυχημένης αθλητικά διοργάνωσης του τελικού του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που φιλοξενήθηκε στην Πάτρα και στο δημόσιο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» το τριήμερο 15-17 Μαρτίου.

Η επιτυχία της διοργάνωσης αποδεικνύει για άλλη μια φορά, πως η πόλη διαθέτει τόσο τις υποδομές, όσο και τους ανθρώπους, για να φιλοξενεί με επιτυχία ευρύτερου βεληνεκούς αθλητικές διοργανώσεις.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία τόσο την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας, όσο και την ομάδα της ΝΕΠ, η οποία είχε την ευθύνη για τη διεξαγωγή της επιτυχημένης διοργάνωσης, αλλά και το προσωπικό το κολυμβητηρίου για την εξαιρετική δουλειά που έκανε ώστε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών να διεξαχθεί κάτω από ιδανικές συνθήκες, στις άρτιες εγκαταστάσεις του «Α. Πεπανός».

 

 

 

 

   

 

Διαβάστε επίσης