Στο Super b Νews η Σία Αναγνωστοπούλου: Ξαναγυρίζω εκεί που ήμουν το καλοκαίρι του 2015

Στο Super b Νews βρέθηκε απόψε η Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία με το νέο ανασχηματισμό επέστρεψε στη θέση στην οποία είχε βρεθεί το 2015, δηλαδή στη θέση της αναπληρώτριας Υπουργού Εξωτερικών. Η κ. Αναγνωστοπούλου τόνισε σχετικά με την υπουργοποίησή της: "Ξαναγυρίζω εκεί που ήμουν το καλοκαίρι του 2015, σε ένα δύσκολο πόστο η αλήθεια είναι και ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό που μου έκανε την τιμή να με εμπιστευθεί τώρα που η Ευρώπη είναι σε πραγματικά μεταβατική και δύσκολη περίοδο".

Σε ό,τι αφορά τις ευρωεκλογές, η κ. Αναγνωστοπούλου τόνισε: Είναι κρίσιμες οι ευρωεκλογές γιατί από ό,τι διαπιστώσαμε και τα χρόνια της κρίσης οι σημαντικότερες αποφάσεις για τις ζωές μας περνάνε από τις Βρυξέλλες. Άρα έχει σημασία ο συσχετισμός δυνάμεων. Άν πάλι εκλεγούν δυνάμεις που είναι υπέρ της λιτότητας, υπέρ των αυστηρών πλεονασμάτων, αυτές οι πολιτικές δυνάμεις, θα ορίσουν και την δική μας ζωή τα επόμενα χρόνια"

Σε ό,τι αφορά το χρόνο των εκλογών η κ. Αναγωστοπούλου τόνισε: "Θα πάμε σε εκλογές στη λήξη της θητείας και όχι τον Μάιο όπως λένε πολλοί. Βλέποντας τον προγραμματισμό της κυβέρνησης ξέρω ότι χρειάζεται αυτό το διάστημα μέχρι το τέλος της θητείας της  για να επουλωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες πληγές".

 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ