O Γρηγόρης Αλεξόπουλος για το θάνατο του εκδότη της "Αλλαγής" «O χώρος του περιφερειακού Τύπου έχασε έναν άξιο υπηρέτη του"

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟ

Με αφορμή τον θάνατο του εκδότη της εφημερίδας «Αλλαγή»,  Γιώργου Αλεξόπουλου, ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας και υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«O χώρος του περιφερειακού Τύπου έχασε έναν άξιο υπηρέτη του. Έναν άνθρωπο που έδωσε μάχες για την ελευθεροτυπία, τη δημοκρατία, την πολυφωνία και την εγκυρότητα. Ο φίλος Γιώργος Αλεξόπουλος, ήταν από αυτούς που άνοιξαν δρόμους και έδειξαν σε πολλές γενιές δημοσιογράφων την πορεία για μια ενημέρωση αρχών και αξιών, μια αδέσμευτη ενημέρωση που μεριμνά  για τον άνθρωπο, τις ανάγκες και τα δίκαιά του, μια ενημέρωση- σύμμαχο του πολίτη.

Τολμηρός και επίμονος μας έδωσε μια εφημερίδα παρεμβατική, με καινοτόμες απόψεις, φιλόξενη για κάθε φωνή, κάθε νέα ιδέα, κάθε μορφή δημόσιου διαλόγου.

Όλοι όσοι τον γνωρίσαμε, θα έχουμε να θυμόμαστε έναν ωραίο άνθρωπο, έναν ενδιαφέροντα συνομιλητή, έναν επίμονο δημοκράτη.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους συνεργάτες του.

 

Διαβάστε επίσης