Τα ζώδια σήμερα 8 Ιανουαρίου

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Εντάσεις, τεταμένο κλίμα, καυγάδες και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις, κρύβει το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Προσεκτικοί και ψύχραιμοι οφείλουν να είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

 

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Την σημερινή ημέρα, φίλε Κριέ, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου! Παρόλο που είσαι ιδιαίτερα οξυδερκής και εύστροφος, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, ξεχνάς την λογική και γίνεσαι μάλλον νευρικός και απότομος στα λόγια σου, όπως και βιαστικός στις μετακινήσεις σου! Πέρα από παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, με κάποια επικοινωνιακά λάθη που θα κάνεις, θα πλήξεις την καλή κοινωνική σου εικόνα, γεγονός που θα αποτρέψει τους άλλους, να συναναστραφούν μαζί σου. Μην ξεχνάς, πως ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται μέσα από καυγά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μία ημέρα που θα φέρει φλερτ και νέα πρόσωπα στην ζωή σου, αν είσαι ελεύθερος! Ωστόσο, καλό θα ήταν, να μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά γνωριμίες, λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού! Αν είσαι ήδη με κάποιον, πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, αφού η οξυθυμία σου, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές ρήξεις σε σταθερές σχέσεις! Μείνε ψύχραιμος και ήρεμος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λάθη βιαστικά και απότομη συμπεριφορά, από μέρους σου, θα προκαλέσει προβλήματα στην εργασία, αν δεν συγκρατηθείς! Επίσης, καλό θα ήταν να αποφύγεις αγορές σήμερα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, οφείλεις να προσέξεις τις μετακινήσεις σου με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Αναποδιές, ατυχίες και λάθη, μπορεί να προκαλέσουν καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, σε οποιαδήποτε κανονισμένη ή όχι μετακίνηση σου! Φρόντισε λοιπόν, να είσαι απόλυτα οργανωμένος! Επιπλέον, σε κάποιες κοινωνικές σου συναναστροφές, ίσως κάποιοι “ξύνουν τα νύχια τους” για καυγά, αλλά εσύ δεν πρέπει να τους κάνεις το χατίρι! Επίσης και εσύ πρέπει να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου και να αποφύγεις τα κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για σοβαρές συζητήσεις στα αισθηματικά σου, αφού άλλα λες και άλλα εννοείς, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εντάσεις! Αν είσαι σε γάμο, μην έρθεις σε κόντρα με πεθερικά σήμερα! Προτίμησε να περάσεις ήσυχα τη μέρα σου και άσε αποφάσεις, λόγια και μηνύματα για άλλη φορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Όχι σε οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες σήμερα, γιατί υπάρχει η πιθανότητα αργότερα, να το μετανιώσεις! Μην αφήνεις την υπεραισιοδοξία σου να σε παρασύρει σε λάθος αποφάσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Σήμερα είσαι ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, Δίδυμε, γι’ αυτό καλύτερα να κάνεις υπομονή και να συγκρατηθείς, διαφορετικά θα βγάλεις μία συμπεριφορά που δεν θες και σίγουρα δεν σε αντιπροσωπεύει! Υπομονή λοιπόν, γιατί ίσως υπάρξουν ρήξεις σημαντικές στις διαπροσωπικές σχέσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις σήμερα, για το καλό σου, είναι να μην είσαι τόσο καχύποπτος με τους ανθρώπους και να μην σκέφτεσαι υπερβολικά κάτι που συνέβη στο παρελθόν, δίνοντας του περισσότερη αξία, από όσο πρέπει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Εντάσεις θα παρουσιάσει σήμερα ο ερωτικός τομέας, λόγω καυγάδων που ξεκίνησαν από ζήλια, κτητικότητα, καχυποψία και καταπίεση! Μην τραβάς καταστάσεις στα άκρα και θα δεις ότι όλα θα ηρεμήσουν ξανά, κάποια στιγμή! Την ένταση που έχεις μέσα σου, καλύτερα να την εκμεταλλευτείς σε… ιδιωτικές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικές απώλειες ή προβλήματα θα υπάρξουν, εκεί που δεν θα το περιμένεις, λόγω απρόσεχτων λαθών που έκανες! Τεταμένο το κλίμα, με ορισμένους συναδέλφους σήμερα, αλλά είναι στο χέρι σου να αποφύγεις την ένταση!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις με ωριμότητα, πιθανούς καυγάδες και εριστικότητα, σε διαπροσωπικές σχέσεις! Η οξύθυμη συμπεριφορά σου, αλλά και η τάση σου να υπερβάλεις σε όλα σήμερα, θα προκαλέσει αντιδράσεις από τους γύρω σου, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε ένταση, λόγω της όψης! Είναι κρίμα λόγω νευρικότητας και παρορμητισμού, να προκληθούν ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις, γι’αυτό κάνε υπομονή, έστω την σημερινή ημέρα! Δείξε την δύναμη σου με πράξεις και όχι με θυμωμένα λόγια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλά τα προβλήματα σήμερα στην συντροφική ζωή. Λεκτικές γκάφες, ασυνεννοησία και νεύρα, θα πλήξουν την ερωτική σου ζωή, αν δεν κάνεις υποχωρήσεις και αν δεν γίνεις πιο διαλλακτικός! Αν είσαι ελεύθερος, γίνε λίγο πιο καχύποπτος απέναντι σε νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συνεργασίες σου στον επαγγελματικό χώρο, δυσκολεύουν, λόγω παρεξηγήσεων και ίσως καυγάδων. Μείνε ψύχραιμος και όλα θα κυλήσουν ήρεμα! Μην κάνεις πολλά έξοδα σήμερα, αν δεν το σκεφτείς πρώτα καλά!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, έχεις αρκετό άγχος, νευρικότητα και δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις, αγαπητέ Λέοντα! Τις τελευταίες ημέρες, ίσως άφησες πολλές εκκρεμότητες και η σημερινή ημέρα, θα σε αναγκάσει να τις τακτοποιήσεις όλες τώρα. Επιπλέον, θα τύχουν και κάποιες έξτρα υποχρεώσεις που πρέπει να διευθετήσεις, αλλά προσοχή! Μπορεί ο χρόνος να είναι ελάχιστος, μην ξεχνάς όμως, πως όποιος βιάζεται, σκοντάφτει! Μπορείς να τα καταφέρεις, με όπλο σου την ψυχραιμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μάλλον δεν σου μένει χρόνος για ερωτικά ζητήματα σήμερα, αλλά αν καταφέρεις και ξεκλέψεις έστω και ελάχιστο, τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά! Ήρεμη, ερωτική ημέρα, χωρίς να σε απασχολούν ιδιαίτερα εξελίξεις ή δυσάρεστες εκπλήξεις! Ένας συνάδελφος, πιθανόν να σε προσεγγίσει ερωτικά σήμερα, αλλά με έμμεσους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, παρουσιάζονται αρκετά προβλήματα. Κάνεις λάθη και δέχεσαι επίπληξη και επιπλέον παρεξηγείσαι με συναδέλφους! Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορούν να αποφευχθούν, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος αλλά και συγκρατημένος! Καμία οικονομική μεταβολή ή εξέλιξη σήμερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, οι τελευταίες ημέρες σου έδωσαν εύνοια και τύχη, αλλά μάλλον εσύ κακόμαθες και ζητάς όλο και περισσότερα σήμερα, με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη. Η έπαρση, αλλά και η παρορμητικότητα σου, θα πλήξει την καλή φήμη σου, θα κλονίσει τις κοινωνικές σου σχέσεις και θα χαλάσει εν τέλει, την προσπάθεια σου να περάσεις όμορφα και ψυχαγωγικά! Μπορεί να είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και λαμπερός αυτές τις μέρες, αλλά είσαι αρκετά βιαστικός στην συμπεριφορά σου, γεγονός που θα ανατρέψει την άμεση πραγματοποίηση των φιλοδοξιών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα ερωτικά σου, κρύβουν εντάσεις, καυγάδες και ρήξεις, λόγω της έπαρσης που πιθανόν να σε διακρίνει τώρα! Μην καταστρέφεις το καλό κλίμα, επειδή απλά έχεις απαιτήσεις και επειδή θες να είσαι το κέντρο του ενδιαφέροντος! Χρησιμοποίησε έξυπνα και εποικοδομητικά για τον έρωτα, την δυναμικότητα και την ενέργεια, που σε διακρίνουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί οι αναποδιές στον εργασιακό τομέα να μην σε αφήνουν να πάρεις ανάσα, ωστόσο, ακόμα και μετά από τόση κούραση, θα τα καταφέρεις! Απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια και γενικά το οικονομικό ρίσκο σήμερα!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ζυγέ μου, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Άρη, πρέπει να είσαι συγκρατημένος, αλλά και ώριμος στην συμπεριφορά σου! Εντάσεις και καυγάδες, επιβαρύνουν το κλίμα μέσα στο σπίτι και οι οικογενειακές σχέσεις βάλλονται . Η αιτία είναι κυρίως η προκλητική σου συμπεριφορά και οι απαιτήσεις σου. Επίσης, προσοχή με τις οικιακές συσκευές, γιατί αναμένονται ζημιές και βλάβες σήμερα. Παλαιά προβλήματα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους και σου προκαλούν σύγχυση, αλλά ευτυχώς, για σένα, όλα είναι παροδικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα πιθανόν να υπάρξει επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι το ιδανικό και θα σε απογοητεύσει! Καλύτερα μην επιδιώξεις κάτι τέτοιο σήμερα λοιπόν και κάνε υπομονή μέχρι αύριο για να πάρεις αποφάσεις! Σήμερα μείνε μόνο στα λόγια και στα… μηνύματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά τα λάθη στον επαγγελματικό τομέα και ακόμα περισσότερες οι παρεξηγήσεις, λόγω της οξυθυμίας σου! Μείνε όσο πιο ήρεμος μπορείς και θα δεις ότι άξιζε η υπομονή! Απρόσμενα έξοδα προκύπτουν στο χώρο του σπιτιού, αλλά ανταπεξέρχεσαι!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή – Άρη, καλό θα ήταν φίλε Σκορπιέ, να αποφύγεις τα κουτσομπολιά. Αποκαλύψεις, λόγω λαθών ή απροσεξίας, θα σε εκθέσουν και ίσως χρειαστεί να απολογηθείς! Εντάσεις, επίσης θα υπάρξουν σε κοινωνικές σχέσεις και σχέσεις με αδέρφια ή γείτονες! Πρόσεχε τα μηνύματα ή τα e-mail σου, τι στέλνεις και σε ποιον! Τέλος, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός σε μετακινήσεις, ιδίως στην οδήγηση! Σήμερα γενικά, φρόντισε να είσαι ακροατής περισσότερο, παρά ομιλητής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα σήμερα δεν είναι κατάλληλη για σοβαρές συζητήσεις με τον σύντροφο σου γιατί θα καταλήξει σε παρεξήγηση! Αν δεις με νεύρα το ταίρι σου, κάνε υπομονή και προσπάθησε να το ηρεμήσεις! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες και μην κάνεις το πρώτο βήμα σήμερα, αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι σε επαγγελματικές ή οικονομικές προτάσεις και συμφωνίες σήμερα, γιατί είσαι επιρρεπής σε παρορμητικά λάθη! Κάνε υπομονή και από αύριο, μπες στο χρηματο-επαγγελματικό “παιχνίδι”!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, φίλε Τοξότη, θα νιώσεις απειλή για τα κεκτημένα σου! Προστάτεψε τα υλικά αγαθά σου από βλάβες, κλοπές ή λάθος χειρισμούς από μέρους σου! Ίσως νιώσεις σήμερα ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες ότι είχες, σε σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και σπουδαίους τομείς της ζωής σου! Απέφυγε αυτήν αίσθηση και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις, γιατί αυτές είναι η αιτία για την σημερινή αβεβαιότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ενώ η μέρα έχει όλα τα φόντα για ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές, η τάση σου για ζήλια και καταπίεση, θα δημιουργήσει καυγάδες και τσακωμούς σήμερα! Μείνε ολιγαρκής και συγκρατημένος στον έρωτα! Συμβουλή: Απέφυγε οποιαδήποτε πεισματική συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απέφυγε τους αργούς ρυθμούς στον εργασιακό τομέα, γιατί μετά θα τα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Αναμένονται αρκετές οικονομικές δυσκολίες σήμερα, αλλά έχεις εναλλακτικές λύσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος, για το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη! Προσοχή πολύ σε εντάσεις, τεταμένο κλίμα, τσακωμούς, καυγάδες, ρήξεις και λάθος παρορμητικά λόγια ή λάθη σε μετακινήσεις! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ότι κι αν συμβεί, αλλά και σε όποια εκνευριστική ή προκλητική συμπεριφορά από άλλους, αντιμετωπίσεις σήμερα! Έχε υπομονή και αυτοσυγκράτηση και θα δεις ότι ο κερδισμένος θα είσαι εσύ! Είσαι αρκετά σοφός και λογικός, για να καταφέρεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί σήμερα να παρατηρήσεις μία ασυνεννοησία στον ερωτικό τομέα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε βγάλει εκτός εαυτού και να πεις λόγια παρορμητικά και νευρικά, που θα μετανιώσεις! Σκέψου καλά πριν μιλήσεις , γιατί είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής στα λεκτικά λάθη! Ας αφήσουμε τις σημαντικές συζητήσεις ή αποφάσεις στον έρωτα, για αύριο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις να προσέξεις όλες τις επαγγελματικές και οικονομικές σου συναλλαγές σήμερα, γιατί η παρορμητικότητα σου, θα σε οδηγήσει σε λάθη, αλλά και πιθανούς καυγάδες!
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2019 ανά δεκαήμερο

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Εσωτερική αναστάτωση και ίσως νεύρα, χαρακτηρίζουν την μέρα σου αγαπητέ Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Άρη! Σε κυριεύει ο εσωτερικός θυμός, οι σκέψεις, το άγχος και ο φόβος για το αύριο και τα γεγονότα του άμεσου μέλλοντος! Προσπάθησε να μην είσαι αυτοκαταστροφικός και να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην εμπιστεύεσαι τώρα την διαίσθηση σου και το ένστικτο σου, γιατί μάλλον σου δίνουν λάθος συμβουλές και σε οδηγούν σε λάθη! Ωστόσο, παρόλο που βάλλεται η διάθεση σου, μία σημερινή αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσοχή πολύ χρειάζεται όσον αφορά έναν παρασκηνιακό έρωτα ή ένα κρυφό φλερτ που υπάρχει στη ζωή σου αυτήν την περίοδο, γιατί έρχονται αποκαλύψεις! Αν δεν προσέξεις, γίνεται γνωστό ένα ερωτικό μυστικό σου, που δεν θες με τίποτα να βγει στην επιφάνεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά λάθη των περασμένων ημερών, δείχνουν τώρα τα αρνητικά τους αποτελέσματα και συνειδητοποιείς πόσο απρόσεχτος ήσουν! Προσοχή στις επαγγελματικές γκάφες, λόγω αφηρημάδας!

 

ΙΧΘΥΣ 

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Άρη, καλό θα ήταν να κατευνάσεις τα πνεύματα στο φιλικό σου περιβάλλον, ώστε να μην βάλεις σε κίνδυνο, σημαντικές για σένα φιλίες. Μην χρησιμοποιείς λοιπόν ως σάκο του μποξ έναν φίλο σου και μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου, γιατί η υπομονή του άλλου θα εξαντληθεί! Γενικά, μην διεκδικείς σήμερα στόχους και όνειρα, γιατί είσαι επιρρεπής σε λάθη, που πιθανόν να σε γυρίσουν πάλι στο μηδέν και να χρειαστεί να αρχίσεις τις προσπάθειες εκ νέου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος, σκέψου πολύ πριν προσεγγίσεις έναν φίλο σου ερωτικά και αν είσαι δεσμευμένος, μην εμπλέκεις φίλους στην σχέση σου! Θα προκαλέσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις, τα οποία δεν θα ξέρεις πως να τα διορθώσεις ύστερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα, θα σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις ότι το παράκανες με τις υπερβολές και τα ρίσκα! Καιρός να επιλέξεις τον ασφαλή και γνώριμο δρόμο!

Πηγή: oroskopos.gr

Διαβάστε επίσης