Γιώργος Κουτρουμάνης: Το 2019 να γυρίσουμε σελίδα και η χώρα να πάει μπροστά!

Το 2018 ήταν ένας ακόμη χρόνος εξασθένησης των κοινωνικών δομών του κράτους μας,ένας χρόνος περαιτέρω φτωχοποίησης της κοινωνίας μας και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης ,ένας χρόνος γεμάτος χαμένες ευκαιρίες για την χώρα μας.Για πολλούς συμπολίτες μας η καθημερινότητα είναι ένας πραγματικός αγώνας επιβίωσης,ένας Γολγοθάς,χωρίς τέλος.

Μέσα σ’ αυτή τη δυσμενή συγκυρία, ας έχουμε κατά νου ότι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα. Το 2019 μπορεί και πρέπει να γίνει η αφετηρία ώστε να πάρει ξανά μπροστά η χώρα. Να γυρίσουμε σελίδα και η πατρίδα μας
 να αναγεννηθεί, μπαίνοντας σε μια τροχιά ανάπτυξης. Οι πολίτες να μην πνίγονται στους φόρους. Να νιώθουν ασφάλεια και να μην αισθάνονται ανυπεράσπιστοι απέναντι σε κάθε απειλή. Να υπάρχουν δουλειές και ευκαιρίες για όλους. Η ζωή των Ελλήνων να γίνει καλύτερη.

 Όλα αυτά μπορούμε να τα καταφέρουμε ενωμένοι και με πίστη στις απεριόριστες δυνατότητές μας. Μπορούμε να ξανακάνουμε την Ελλάδα όπως τη θέλουμε και όπως μάς αξίζει.
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου το 2019 να φέρει σε όλους,υγεία,χαρές,προκοπή,προσωπική και οικογενειακή ευτυχία!

Ο Γιώργος Κουτρουμάνης είναιΠρόεδρος τoυ Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας και επίσης Πρόεδρος της Ειδικής Κομματικής Οργάνωσης(ΕΚΟ) τωνΟρκωτών Ελεγκτών της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ