Νίκη και 3η θέση για την Δόξα Παραλίας

Σημαντική νίκη που την φέρνει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέτυχε η Δόξα Παραλίας κόντρα στον Αστέρα Τσουκαλεϊκων, φτάνοντας, με πρωταγωνιστή τον Φωτόπουλο, τους 12 βαθμούς.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 7′ ο Φωτόπουλος που με προσωπική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χρυσοβιτσάνου. Πέντε λεπτά αργότερα (12′) ο Τζίφας με πάσα «πάρε-βάλε» του Σχοινά έκανε 2 τα τέρματα της Δόξας. Η όμαδα από τα Τσουκαλέικα παρά τα δύο γρήγορα γκολ που δέχτηκε δεν έπαψε να προσπαθεί και μείωσε με εντυπωσιακό σουτ του Καραχάλιου έξω από την περιοχή στο 34′.

Το τρίποντο για την Παραλία «κλείδωσε» ο Φωτόπουλος με σουτ-κεραυνό που θύμισε κάτι από Αγγλικό Πρωτάθλημα στο 65′, στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό «γάμα» του αντίπαλου τερματοφύλακα.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Γερολυμάτος): Χιωτέλης, Λαλαής, Καραπατάκης (62΄ Οικονομόπουλος), Λαζανάς, Παναγιωτόπουλος (82΄ Δριβήλας), Τσίτσαρης, Σχοινάς (62΄ Βερβέρογλου), Ανδρικόπουλος, Τζίφας, Φωτόπουλος, Στουπάκης (90΄ Σίψας).

AΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚΑΛΕΪΚΩΝ (Σφυρής): Χρυσοβιτσάνος, Χριστόπουλος, Κράγια (80΄ Πάντος), Κολαίτης, Τσούντος (65΄ Παρασκευάς), Ραμαντάνης, Σολωμός (75΄ Τζώλλας), Σπηλιωτόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κοτσίνης (85΄ Γεωργίου), Καραχάλιος.

http://matchnews.gr

Διαβάστε επίσης