Άλωσε και την Παραλία η Αχαϊκή

Δόξα Παραλίας-Αχαϊκή 1-2 (73΄ Σταυριανόπουλος / 25΄ Γραμματικόπουλος, 69΄ πεν. Ανδρεόπουλος)

Διαιτητής : Μακρυπόδης (Μπαλτάς-Ανδριανός)

Τεράστια νίκη σημείωσε η Αχαϊκή μέσα στην Παραλία επί της Δόξας Πατρών, αφού με αυτό το αποτέλεσμα ξεκινάει την διαδικασία των μπαράζ με 12 βαθμούς και με μεγάλες πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου.

Αντίθετα για την ομάδα της Παραλίας θα είναι μια τυπική διαδικασία, αφού δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό από τις ομάδες της τετράδας και ξεκινάει με 0 βαθμούς την προσπάθεια της στην επόμενη φάση.

Στο αγωνιστικό μέρος, τα «καναρίνια» προηγήθηκαν στο 25’ λεπτό με τον Γραμματικόπουλο, ενώ στο 69’ λεπτό ο Ανδρεόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Αλέξη Γαβριλόπουλου.

Το μόνο που κατάφεραν να σημειώσουν οι γηπεδούχοι, ήταν να μειώσουν στο 73’ λεπτό με τον Σταυριανόπουλο, για το τελικό 1-2.

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος): Χιωτέλης, Ντεμάι, Καραπατάκης, Λαζανάς, Τσίτσαρης, Δριβήλας, Σπυρόπουλος, Ανδρικόπουλος, Σίψας (70’ Μπουρλάκης), Φωτόπουλος, Σταυριανόπουλος.

ΑΧΑΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος): Κανελλόπουλος, Πασπαλιάρης, Πετρόπουλος, Μωραϊτης (90’ Ντούβλης), Παρασκευόπουλος, Α. Σουρανής (41’ Ζέλος), Μικελάτος (72’ Γερασιμόπουλος), Ν. Σουρανής, Ανδρεόπουλος (90’ Κατριμπούζας), Γραμματικόπουλος.

Πηγη: patragoal.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ