Η Έλενα Κονιδάρη στο Πολιτικό Αεροδρόμιο του Αράξου

συναντήθηκε και συνομίλησε με τον Αερολιμενάρχη Γιώργο Γκουβίτσα

Το πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου επισκέφθηκε η Έλενα Κονιδάρη και ενημερώθηκε για μία σειρά από θέματα που αφορούν στην λειτουργία του.

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Κονιδάρη συναντήθηκε με τον κεντρικό αερολιμενάρη κ. Γιώργο Γκουβίτσα ο οποίος της παρέθεσε μία σειρά από θέματα, αρχής γενομένης από το γεγονός ότι το 2018 αναμένεται να κλείσει με νέο ρεκόρ αφίξεων.

Ωστόσο δύο από τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει το πολιτικό αεροδρόμιο του Αράξου είναι το θέμα των δαπανών λειτουργίας του αεροδρομίου όπως επίσης και το θέμα της προσβασιμότητας, θέματα τα οποία έχουν ήδη τεθεί αρμοδίως προκειμένου να αντιμετωπιστούν από τους αρμόδιους Κρατικούς φορείς και την Περιφέρεια.

Ένα ακόμη θέμα το οποίο σχετίζεται άμεσα με την ανάπτυξη του αεροδρομίου είναι το γεγονός ότι δεν εκτελούνται πτήσεις κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Ο κ. Γκουβίτσας ανέφερε ότι θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί πρόνοιες ανάμεσα στις οποίες και εκείνης της επιδότησης του αερολιμένα, προκειμένου να είναι βιώσιμη η λειτουργία του, γεγονός το οποίο επισήμανε και η κυρία Κονιδάρη τονίζοντας ότι η ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας θα μπορούσε να προσελκύσει τουρίστες και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Η Έλενα Κονιδάρη, ξεναγήθηκε στους χώρους του αεροδρομίου ενώ στο περιθώριο της συνάντησής της με τον κ. Γκουβίτσα, συζήτησαν και θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Περιφερειακού Τμήματος  του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού της Δυτικής Αχαΐας επικεφαλής του οποίου είναι ο κεντρικός αερολιμενάρχης.

Διαβάστε επίσης