Έλενα Κονιδάρη: Πρωτοβουλία για κοινή δράση λίγο πριν τις εκλογές

επιστολής της προς τις/τους συνυποψηφίους της

Πρωτοβουλία για κοινή δράση που θα στείλει τα μηνύματα της ενότητας και της νίκης στις εκλογές της 7ης Ιουλίου κατέθεσε η υποψήφια Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Έλενα Κονιδάρη Αντωνοπούλου, στις/στους συνυποψηφίους της Βουλευτές και στο Προεδρείο της ΝΟΔΕ Αχαΐας του κόμματος.  

Με επιστολή της κάλεσε τους υποψηφίους Βουλευτές της ΝΔ και την ηγεσία της κομματικής οργάνωσης στο νομό να περπατήσουν την Πέμπτη και την Παρασκευή όλοι μαζί στο κέντρο της Πάτρας για να διανείμουν το έντυπο υλικό της ΝΔ.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής της Έλενας Κονιδάρη Αντωνοπούλου προς τις/τους συνυποψηφίους της Βουλευτές: 

Αγαπητές και αγαπητοί συνυποψήφιοι Βουλευτές της ΝΔ,

Πλησιάζει η κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου που θα σημάνει την ώρα της μεγάλης πολιτικής αλλαγής που προσδοκούν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Το σύνθημα της ΝΔ «Ενωμένοι Μπορούμε» με ώθησε να σας καταθέσω μία πρόταση που πιστεύω ότι θα συμβάλει στο αποτέλεσμα που θέλουμε όλοι μας. 

Σας καταθέτω δημόσια την πρόταση να περπατήσουμε όλοι μαζί στους δρόμους του κέντρου της Πάτρας, την Πέμπτη και την Παρασκευή το πρωί, μαζί και με το προεδρείο της ΝΟΔΕ του κόμματός μας, για να μοιράσουμε το έντυπο εκλογικό υλικό της ΝΔ και να μεταφέρουμε το μήνυμα ενότητας της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για αλληλεγγύη, ανανέωση, αξιοκρατία, αριστεία και ανάπτυξη με αυτοδυναμία! Γιατί μονάχα Ενωμένοι_Μπορούμε περισσότερα. 

Με τις σκέψεις αυτές σας ευχαριστώ για τον πολύτιμο χρόνο σας και σας προτρέπω να υιοθετήσετε την πρότασή μου. 

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ