Πάτρα: Επανεκλογή με αυτοδυναμία της Άννας Μαστοράκου στον Ιατρικό Σύλλογο - Οι πρώτες δηλώσεις στο tempo24.news

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ

Με 572 ψήφους στο σύνολο των 1.080 ψηφισάντων στις εκλογές της Κυριακής που πραγματοποιήθηκαν στον Ιατρικό Σύλλογο Πάτρας, η νυν Πρόεδρος Άννα Μαστοράκου επικεφαλής της παράταξης "ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΙΑΣΥ)", εξασφάλισε "άνετα" την επανεκλογή της.

Η παράταξη της κα. Μαστοράκου λαμβάνει τις 7 από τις 13 έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, έχοντας αυτοδυναμία στο Δ.Σ του Ιατρικού Συλλόγου. 

666_0.jpg

Σε επικοινωνία που είχε το tempo24.news, αμέσως μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων η κα. Μαστοράκου θέλησε να ευχαριστήσει όλους, όσοι συμμετείχαν στην σημερινή διαδικασία και τους Ιατρούς που προσήλθαν στις κάλπες. Ερωτηθείσα να σχολιάσει το ποσοστό που συγκέντρωσε δήλωσε "Ο Ιατρικός κόσμος αποδείχθηκε, πως αποτιμήσε το θετικό έργο των 4 ετών που προηγήθηκαν. 'Οταν όλοι ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τότε έχουμε αποτελέσματα".

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στους συνεργάτες - υποψηφίους που στελέχωσαν το ψηφοδέλτιο της ΙΑΣΥ, επισημαίνοντας πως "Είμαστε μια ομάδα ενωμένη και η συνεργασία μας είναι άριστη".

Η Άννα Μαστοράκου κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, η οποία κατέγραψε πρωτοφανή συμμετοχή καθώς από τα 1.500 οικονομικά τακτοποιημένα μέλη (επί συνόλου περίπου 2.000 εγγεγραμμένων Ιατρών) του Συλλογου, προσήλθαν στις κάλπες τα 1.080, μίλησε στο tempo24.news.

Πάτρα: Μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου - Έκλεισαν οι κάλπες - ΝΕΟΤΕΡΟ - ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΙΑΣΥ): 572 (Άννα Μαστοράκου) 7 έδρες.

 «ΕΝΙΑΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» (ΕΜΙΣ): 120 (Αδαμαντία Γιαμαρέλου) 2 έδρες.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΙΑΤΡΩΝ (ΔΗΠΙ): 106 (Απόστολος Σωτηρούδης) 1 έδρα.

«ΕΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΑΤΡΩΝ» (ΕΣΙ): 101 (Πλούταρχο Τζαβάρα) 1 έδρα.

«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΡΩΝ» (ΔΗΠΑΚ): 91 (Θεόδωρος Τουλγαρίδης) 1 έδρα.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (ΑΚΙ): 54 (Κατερίνα Γατοπούλου) 1 έδρα.