Η Σταμάτη «στρίμωξε» τη Μιζεράκη για το χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα - BINTEO

«Έμαθα ότι πλακωνόσασταν!»

Η Στέλλα Μιζεράκη βρέθηκε καλεσμένη στο Ooh la la και αντιμετώπισε τον χείμαρρο Σάσα Σταμάτη που στρίμωξε την πρώην παίκτρια του Power of Love για τα καλά, ιδιαιτέρως γύρω από το χωρισμό της με τον Πάνο Ζάρλα με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσα στο ριάλιτι σχέσεων του ΣΚΑΙ.

«Οι συνθήκες μέσα στο παιχνίδι ήταν διαφορετικές και διαφορετικές έξω. Σίγουρα μπορείς να γνωριστείς με κάποιον καλύτερα σε προσωπικό επίπεδο χωρίς κάμερες. Δεν πιστεύω ότι με χάλασε κάτι, απλώς ήταν ασυμφωνία των χαρακτήρων. Είχαμε άλλα θέλω. Το είχαμε συζητήσει πριν το ανακοινώσω. Ήταν από κοινού η απόφαση του χωρισμού. Το ήξερα ότι θα με στριμώξεις. Δεν έγινε απότομα, έγινε σταδιακά, είχαμε διαφωνίες. Ακόμα κι αν είχε κάνει κάτι ο Πάνος δεν θα εξέθετα ποτέ έναν άνθρωπο που έχουμε ζήσει στιγμές μαζί», απάντησε η Στέλλα Μιζεράκη όταν η Σάσα Σταμάτη τη ρώτησε για το χωρισμό τους και ποιος τον αποφάσισε…

Και μπορεί η Στέλλα να μην είχε πρόθεση να αποκαλύψει παρασκήνιο της σχέσης της, είχε όμως η Σάσα: «Έμαθα ότι πλακωνόσασταν! Μου το είπε παίκτης!»

«Καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Το τι κάναμε το ξέρουμε εμείς οι ίδιοι. Δεν μου αρέσουν οι τσακωμοί, ούτε οι διαφωνίες. Προτιμώ να λύσω κάτι όμορφα και ωραία», απάντησε ψύχραιμα η Στέλλα Μιζεράκη και η παρουσιάστρια του Ooh la la συνέχισε: «Μόνο η Σάσα τσακώνεται… μη λέμε ψέματα στον κόσμο. Τώρα ξεκινάς, ξεκίνα με αλήθειες».

Πηγή: zappit.gr

Διαβάστε επίσης