Σάσα Σταμάτη: Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς, υπάρχουν κι «εγκληματίες»

 

Η γνωστή παρουσιάστρια Σάσα Σταμάτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και έκανε κάποιες αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση.


Η Σάσα Σταμάτη, σε μία κατάθεση ψυχής. Καλεσμένη στην Super Κατερίνα, η Σάσα Σταμάτη, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, «λύγισε» στον αέρα, όταν η κουβέντα έφτασε στην πρόσφατη απώλεια του πατέρα της.

Η Σάσα Σταμάτη έκανε κάποιες αποκαλύψεις που προκαλούν αίσθηση.

«Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω για τον θάνατο του», εξομολογήθηκε η Σάσα Σταμάτη, που με συγκινητικά λόγια μίλησε για την οικογένειά της και τις δυσκολίες που βιώνουν το τελευταίο διάστημα.


«Έχουμε περάσει πολύ δύσκολα, με πολύ σκληρές καταστάσεις. Κάποια στιγμή θα μιλήσω γι’ αυτό, δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα.

Έφυγε σκληρά ο μπαμπάς και δεν αξίζει σε κανέναν άνθρωπο να φύγει έτσι. Κάποια στιγμή θα σας πω, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε και άλλο κόσμο να μη φύγει έτσι. Γιατί υπάρχουν κι «εγκληματίες», «φονιάδες», δεν είναι όλοι γιατροί.

 

Όχι να μιλήσω για να πουλήσω τον μπαμπά μου, δεν το έχω κάνει ποτέ. Αλλά…», είπε μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη με δάκρυα στα μάτια.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Σάσα Σταμάτη αναφέρθηκε και στο J2US. «Δε θεωρώ πως έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο στο «J2US», δήλωσε η Σάσα Σταμάτη.

Μίλησε επίσης για τις κόντρες της με την κριτική επιτροπή του «J2US» και τις ατάκες… φωτιά που προκάλεσαν αντιδράσεις!

πηγη

Διαβάστε επίσης