Σάσα Σταμάτη: Έκανε αγωγή στο ίδρυμα που φιλοξενούσε τον πατέρα της

22/09/2022 | 20:13

 

 

Ήταν πριν  από δύο χρόνια όταν ο πατέρας της Σάσας Σταμάτη αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης για κάποια κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, μετά από 60 ημέρες η υγεία του επιδεινώθηκε, με συνέπεια να μεταφερθεί στα επείγοντα. Στη συνέχεια, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, με την γνωστή δημοσιογράφο να βυθίζεται σε βαρύ πένθος.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Σάσα Σταμάτη ετοιμάζει αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

«Ο άνθρωπος ήταν σε άθλια κατάσταση, ήταν πολύ βαριά αφυδατωμένος, είχε πολύ χαμηλή πίεση. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είχε σήψη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, δηλαδή τα νεφρά του είχαν παραλύσει» αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha ο γιατρός που τον παρέλαβε στο νοσοκομείο.

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Άγριο ξύλο στη Ρήγα Φεραίου – Επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Από θαύμα σώθηκε νεαρός οδηγός πολυτελούς ΙΧ – Γιος πολιτευτή (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Τραμπούκικη επίθεση και προπηλακισμό από αριστεριστές δέχθηκε στην πλατεία Γεωργίου η Χρ. Αλεξοπούλου – Το βίντεο της ντροπής με τις άθλιες ύβρεις

Πάτρα: Βαρύ πένθος στον δημοσιογραφικό κόσμο – “Έφυγε” ο Δημήτρης Χωρίτος

Τροχαίο στην Παραλία Πατρών – ΙΧ “καρφώθηκε” σε φορτηγό, τραυματίστηκε έγκυος (ΦΩΤΟ)

Σοκάρει ο ξαφνικός θάνατος 40χρονου επαγγελματία – Στην Πάτρα για νεκροψία η σορός

Πάτρα: Νεκρός βρέθηκε 41χρονος – Τι “έδειξε” η έρευνα της Αστυνομίας

Η Πάτρα θρηνεί δύο νέα παιδιά που “έφυγαν” με διαφορά 30 ωρών