Σάσα Σταμάτη: Έκανε αγωγή στο ίδρυμα που φιλοξενούσε τον πατέρα της

22/09/2022 | 20:13

 

 

Ήταν πριν  από δύο χρόνια όταν ο πατέρας της Σάσας Σταμάτη αναγκάστηκε να νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης για κάποια κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Ωστόσο, μετά από 60 ημέρες η υγεία του επιδεινώθηκε, με συνέπεια να μεταφερθεί στα επείγοντα. Στη συνέχεια, ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, με την γνωστή δημοσιογράφο να βυθίζεται σε βαρύ πένθος.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα», η Σάσα Σταμάτη ετοιμάζει αγωγή στο κέντρο αποκατάστασης που φιλοξενούσε τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την ίδια, ο πατέρας της υπέστη ανεπανόρθωτη βλάβη στην υγεία του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

«Ο άνθρωπος ήταν σε άθλια κατάσταση, ήταν πολύ βαριά αφυδατωμένος, είχε πολύ χαμηλή πίεση. Μετά τις εξετάσεις που κάναμε διαπιστώσαμε ότι είχε σήψη και οξεία νεφρική ανεπάρκεια, δηλαδή τα νεφρά του είχαν παραλύσει» αποκάλυψε στην εκπομπή του Alpha ο γιατρός που τον παρέλαβε στο νοσοκομείο.

https://www.govastileto.gr/

Από την Ανθούπολη ο 46χρονος με το “καζίνο”! Από ποιους Πατρινούς επιχειρηματίες άρπαξε 270.000 ευρώ

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ: Προηγείται ο Αντώνης Κουνάβης για την προεδρία στην ΔΕΕΠ Αχαΐας

Πάτρα: Έκρηξη σε εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ – Ένας τραυματίας

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην περιοχή Θεριανού με δύο νταλίκες – Ένας τραυματίας – Διακοπή κυκλοφορίας ΦΩΤΟ

Οριακή νίκη Κατσιγιάννη στην προεδρία της ΔΕΕΠ Αχαΐας – Ένσταση από Κουνάβη για επανακαταμέτρηση ψηφοδελτίων

Πάτρα – Βιασμός 12χρονης: Προφυλακίστηκε ο 16χρονος

Πάτρα: Έριξαν κροτίδα σε σχολικό συγκρότημα – Τραυματίστηκε 12χρονος μαθητής