Κατερίνα Παπακώστα: Είμαι Καραμανλική και Καζαντζακική

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

Την αντίθεσή της με το εμπάργκο στα Μέσα Ενημέρωσης, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και από την Νέα Δημοκρατία, εξέφρασε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη και πρόεδρος του κόμματος, «ΝΕΟ», Κατερίνα Παπακώστα.

«Δεν πρέπει να γίνεται εμπάργκο πουθενά», τόνισε και εξήγησε ότι «εκτός από της Καραμανλικής σχολής σκέψης, είμαι και Καζαντζακική. Όταν είσαι απών για να μην αναλαμβάνεις κομματικό κόστος, είσαι απών από τα πράγματα της χώρας. Ο Καζαντζάκης, λοιπόν έλεγε, αναλαμβάνω την ευθύνη. Εγώ θα φταίω αν κάτι δεν πάει καλά, αν αυτός ο κόσμος δεν πάει καλά. Θεωρώ την απουσία από τον δημόσιο διάλογο, πολιτικά εσφαλμένο σε όλες τις περιπτώσεις».

Όπως είπε η κυρία Παπακώστα, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, «η παράταξη δεν είναι στα στενά όρια της ΝΔ. Υπάρχει μια ευρύτερη παράταξη που αποτελείται από την ΝΔ, τους Ανεξάρτητους Έλληνες... το ΝΕΟ και ίσως και άλλα κόμματα». 

«Πρέπει να κυριαρχήσουν οι ιδέες της παράταξης. Εγώ είμαι Καραμανλική δεξιά. Στις 20 Αυγούστου έγινε μια πρόσκλησή προς όλους και ανταποκρίθηκα. Ανέλαβα ευθύνες που δεν μου αναλογούν», τόνισε.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε επίσης