Κατερίνα Παπακώστα: Να ομονοήσουμε στο θέμα της ασφάλειας

«Αυτά που συμβαίνουν τώρα νομίζω ότι είναι τα απόνερα και είναι αν θέλετε τα τελευταία σκιρτήματα μίας προσπάθειας οργανώσεων οι οποίες ήταν πολύ ισχυρές στο παρελθόν, οι οποίες είχαν κάνει ισχυρά χτυπήματα, οι οποίες είχαν δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας και της πρωτεύουσας, να μην τα ξεχνάμε αυτά» ανέφερε σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ, η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη,Κατερίνα Παπακώστα.

Για το θέμα της ασφάλειας γενικότερα, η κ. Παπακώστα είπε ότι «πρέπει να ομονοήσουμε σε αυτό και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί και αντί να έχουμε ως σάκο του μποξ [..] με αφορμή οτιδήποτε μπορεί να συμβεί».

Ενώ πρόσθεσε, «τα θέλω του ελληνικού λαού είναι να συνεργαστούμε σε εκείνα που συμφωνούμε. Συμφωνώ σε τρία πράγματα. Στην Κοινωνική ατζέντα την οποία την έχω πάρα πολύ ψηλά και την έχω υπηρετήσει, στην Ασφάλεια του πολίτη, με εμένα στο Υπουργείο υπάρχει μηδενική ανοχή. Όσο είμαι εγώ εκεί, το δόγμα είναι μηδενική ανοχή, και το πιστεύω απολύτως, και βεβαίως και στη Διαφάνεια του δημόσιου βίου. Αυτά τα τρία, στα οποία συγκλίνω με την Κυβέρνηση, εργάζομαι πολύ σοβαρά για να τα εξυπηρετήσω προς όφελος του ελληνικού λαού. Κατεβαίνω στις εκλογές αυτόνομη και ανεξάρτητη δίχως καμία ασφάλεια, καμία ομπρέλα κανενός μεγάλου, όπως λέμε κόμματος και αυτό νομίζω πρέπει να αξιολογηθεί πολιτικά».

Υπό την έννοια λοιπόν αυτή, όλοι όσοι έλεγαν ότι η Παπακώστα μπήκε για να βολευτεί, να τακτοποιηθεί, να λύσει ζητήματα ψηφοθηρίας κτλ, διαψεύδονται οικτρά».

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης