Νέο ΣΟΚ στην Πάτρα - "Έσβησε" ο Ηλίας Κατσαούνος - Θλίψη στην τοπική κοινωνία και την εκπαιδευτική κοινότητα - Συντετριμμένοι οι γονείς των μαθητών του 53ου Δημοτικού Σχολείου

έπαθε ανακοπή

"Πάγωσε" η τοπική κοινωνία της Πάτρας, από τη θλιβερή είδηση του ξαφνικού θανάτου του εκπαιδευτικού και διευθυντή του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών Ηλία Κατσαούνου, μόλις στα 52 του χρόνια.

Ο εκλιπών, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια των διακοπών του στον τόπο καταγωγής του και "έσβησε" από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας πίσω απαρηγόρητους συγγενείς, φίλους και συναδέλφους. Η εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας είναι συντεντριμμένη. Οι φίλοι και συνάδελφοί του δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δεν θα είναι πια μαζί τους. Το ίδιο και οι γονείς των μαθητών του 53ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών (Ψαροφάι), στο οποίο υπηρέτησε για χρόνια, από τη θέση του Διευθυντή με αξιοπρέπεια, πολλή δουλειά και αγάπη για τα παιδιά.  

Ήταν παντρεμένος με τη νηπιαγωγό Μαρία Μπαρακίτη και είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Ο 52χρονος ήταν λάτρης του αθλητισμού και ενεργός στους δρομείς υγείας.

 

Διαβάστε επίσης