«Λευκή νύχτα» σήμερα στην Αμαλιάδα: Με Δάντη εκπτώσεις έως 70% προσφορές και δώρα

Η 2η «Λευκή νύχτα» της Αμαλιάδας βρίσκεται προ των πυλών!

Ο εμπορικός κόσμος της Αμαλιάδας είναι πανέτοιμος για την αποψινή βραδιά και απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο να επισκεφθεί την αγορά.

Σε όλα τα καταστήματα μεγάλες προσφορές, εκπτώσεις που αγγίζουν το 70% και πολλές εκπλήξεις με πλούσια δώρα!

Νίκος Σιαψάλης  (Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας)

«Το επιτυχημένο εγχείρημα το καλοκαίρι του 2017 με την διοργάνωση της 1ης ‘Λευκής Νύχτας’, ήταν αυτό που μας έκανε σαν Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας να αποφασίσουμε λίγες ημέρες μετά την διοργάνωση της 2ης ‘Λευκής Νύχτας’. Από πέρυσι επιλέξαμε την ημερομηνία και πιστεύω ότι έχουμε κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για μία ξεχωριστή ‘Λευκή Νύχτα’. Τα καταστήματά μας είναι πανέτοιμα, με ποικιλία εμπορευμάτων και κυρίως με εξαιρετικές τιμές για την συγκεκριμένη βραδιά. Οι καταστηματάρχες πραγματικά έχουν κάνει πολύ καλή προετοιμασία και δεν διστάζουν να μειώσουν τις τιμές κάνοντας εκπτώσεις της τάξεως και του 70%. Είναι μία καλή ευκαιρία λοιπόν για όλους τους καταναλωτές, να επισκεφθούν την αγορά της Αμαλιάδας και να επωφεληθούν των μεγάλων εκπτώσεων. Αυτό που θέλουμε εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος, είναι να γνωρίσει ο κόσμος την αγορά της πόλης μας και να καταλάβουν όλοι ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις αγορές των μεγάλων αστικών κέντρων. Ο αγώνας που γίνεται για να κρατηθεί όρθια η αγορά της Αμαλιάδας μας θέλει συμμέτοχους όλους. Καλούμε λοιπόν τον κόσμο από τον δήμο Ήλιδας, από όλο τον νομό, τους επισκέπτες που βρίσκονται στην περιοχή για τις διακοπές τους, να έρθουν στο αποψινό ραντεβού για την 2η ‘Λευκή Νύχτα’. Εκτός από τα ψώνια τους θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με τις παράλληλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε επτά διαφορετικά σημεία στο κέντρο της πόλης. Ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί!».

Άκρως εορταστικό αναμένεται το κλίμα στην Αμαλιάδα απόψε το βράδυ και όλα δείχνουν ότι η νύχτα θα είναι μεγάλη! Τα καταστήματα της πόλης ανοίγουν στις 8 το βράδυ και θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τα ξημερώματα για να εξυπηρετήσουν το καταναλωτικό κοινό.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαλιάδας έχει φροντίσει και έχει διαμορφώσει ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που θα ικανοποιεί όλα τα γούστα, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και το σίγουρο είναι ότι… δεν θα βαρεθεί κανείς!

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 8 το βράδυ, μαζί με το άνοιγμα των καταστημάτων. Όλο το κέντρο της πόλης θα πλημμυρίσει από μουσική, με επιλογές από τον Dj G. Fournomiti, που θα διαμορφώσει το κλίμα και θα δώσει γιορτινό τόνο στην πόλη. Μαζί του και η Σοφία Ζαχαροπούλου στην παρουσίαση της βραδιάς.

http://patrisnews.com