Ραφήνα: Πατρινοί διασώστες έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό διδύμων που διασώθηκαν - Η έκκληση του Βασίλη Ανδριόπουλου - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

τα αναγνώρισε ο πατέρας του κατά την μεταφορά διασωθέντων

Στον εντοπισμό των δίδυμων αδελφών Σοφίας και Βασιλικής Φιλιπποπούλου, επικεντρώνονται σήμερα οι έρευνες των Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας που μετέχει στις έρευνες για αγνοούμενους.

698d51a19d8a121ce581499d7b701668-80_0.jpg

Τα κοριτσάκια σύμφωνα με την μαρτυρία του πατέρας τους, μεταφέρθηκαν με πλοιάριο από το Μάτι στο λιμάνι της Ραφήνας το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο από τότε η τύχη τους αγνοείτα. Ο τραγικός πατέρας αναγνώρισε τα παιδιά του σε βίντεο τηλεοπτικού σταθμού που προβλήθηκε κατά την διαδικασία μεταφοράς διασωθέντων. 

Σήμερα ο επικεφαλής της ομάδας των Εθελοντών Σαμαρειτών ΕΕΣ Πάτρας, Βασίλης Ανδριόπουλος ως συνοντιστής των ερευνών για τις 9χρονες δίδυμες, απεύθυνε έκκληση μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ, οσοι ήταν μαζί με τα κοριτσάκια στο καίκι ή είδαν κάτι κάτα την αποβίβαση τους στη Ραφήνα, να επικοινώνησουν με τις αρχές. Ο ίδιος και η ομάδα του μαζί με τον νονό ενός εκ των διδύμων, βρίσκονται στη Ραφήνα προκειμένου να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή για να εντοπίσουν τις μικρές.

"Είναι αδιανόητο να έχουν διασωθεί και να αγνοούνται", δήλωσε ο κ. Ανδριόπουλος

erythros708_0.jpg

Οι γονείς σε επικοινωνία που είχαν χθες με το Λιμενικό της Ραφήνας, πληροφορήθηκαν πως δεν υπάρχουν καταγεγγραμμένα τα ονόματα των παιδιών τους στις λίστες με τους διασωθέντες. 

 

Διαβάστε επίσης