Πολιτικός πολιτισμός στην πράξη!

η επιστολή του γ. αγγελόπουλου στον γ. κανέλλη

Στην πράξη απέδειξε πως εννοεί τον πολιτικό πολιτισμό ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος. Με επιστολή του στον αποχωρήσαντα περιφερειακό σύμβουλο Γιώργο κενάλλη ( η παράταξη του έχει αποφασίσει την εναλλαγή στις θέσεις τω συμβούλων) τον ευχαριστεί όχι μόνο την συνεργασία που είχαν , αλλά και για τον αμοιβαίο σεβασμό για την σύνθεση των απόψεων.  Συγκεκριμένα ο κ. Αγγελόπουλος ενέφερε στην επιστολή του μεταξύ άλλων: 

«Αγαπητέ φίλε και συνάδελφε,

Επιθυμώ, με αφορμή την αποχώρησή σου από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για την αποτελεσματική και ουσιαστική συνεργασία που είχαμε τον τελευταίο χρόνο, κατά τον οποίο είχα την τιμή να αναλάβω τα καθήκοντα του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Οφείλω να εξάρω το πνεύμα συνεργασίας, τις ποιοτικές παρεμβάσεις, τις δυναμικές πρωτοβουλίες, τον αμοιβαίο σεβασμό, την προσπάθεια για σύνθεση απόψεων, που επέδειξες καθ’ όλο το διάστημα από την ανάδειξη των περιφερειακών αρχών έως σήμερα. Πιστεύω ότι καταφέραμε να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο το θεσμό της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και να λειτουργήσουμε σε ένα πολύπλευρο, δημοκρατικό περιβάλλον με κέντρο τον πολίτη της Δυτικής Ελλάδας.