Το συγκλονιστικό μήνυμα του αδελφού της Μαρίας Καραγιάννη: “Θα έχω έναν άγγελο στον ουρανό”

Η είδηση του θανάτου της 48χρονης Μαρίας Καραγιάννη ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα , όταν το ΙΧ που οδηγούσε έπεσε στον Μόλο Αγ. Νικολάου, προκάλεσε συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, καθώς η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα γνωστή στο χώρο των  μέσων ενημέρωσης και του επιχειρηματικού κόσμου, εξαιτίας της πολυετούς επαγγελματικής της ενασχόλησης ως διαφημίστρια. 

Είχε στο παρελθόν σημαντικές συνεργασίες σε περιοδικά και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ τελευταία συνεργαζόταν με όμιλο μέσων ενημέρωσης.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του αδελφού της
Συγκλονίζει το συγκινητικό «αντίο» του αδελφού της μέσω ανάρτησης που έκανε στο facebook. Γράφει μεταξύ άλλων:

«Σε όλη σου την ζωή αγωνιζόσουνα, δούλευες περισσότερο και από άντρα! Αγωνιζόσουνα για μια καλύτερη ζωή για σένα και τα παιδιά σου! Ήσουν η αδερφή που πάντα θαύμαζα! Ήσουν αγωνίστρια, γενναία, ∆ραστήρια! Καλό ταξίδι αδερφούλα μου, εύχομαι η Παναγία μας να σου δώσει την αγκαλιά και την αγάπη που άξιζες! Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου δεν θα φύγεις ποτέ, θα έχω και εγώ έναν άγγελο στον ουρανό, τον δικό μου άγγελο».

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος