ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ πλειστηριασμός ακινήτου στην Πάτρα - Τι αναφέρει η απόφαση της τράπεζας - "Θα είμαστε σε επιφυλακή", διαμηνύουν πολίτες που κατάφεραν να "παγώσουν" τη διαδικασία - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΌΓΩ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗΣ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΥΦΑΝΤΟΥ

Αναβλήθηκε τελικά μετά από αρκετές ώρες διαπραγμάτευσης, η διαδικασία του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού ακινήτου στην Πάτρα, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί. Η απόφαση ελήφθη από την τράπεζα και σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία σταμάτησε λόγω παρεμπόδισης από πολίτες, στελέχη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πατρέων, οργανώσεις και κινήσεις. 

Συγκεκριμένα στο σημείο βρέθηκαν εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Όλοι Μαζί για την Πάτρα" Βίβιαν Σαμούρη, ο επικεφαλής της παράταξης Ανυπότακτη Πολιτεία Χρήστος Πατούχας, η Κίνηση Υπεράσπισης Καταναλωτικών Αγαθών και φοιτητικοί σύλλογοι. 

Προγήθηκε μεγάλη ένταση και επεισόδια έξω από το γραφείο της συμβολαιογράφου στην οδό Βότση 42. Η παρέμβαση της Αστυνομίας ήταν άμεση ενώ παρατάχθηκε και μια διμοιρία των ΜΑΤ. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα "Κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη", ενώ ζήτησαν και είδαν τη συμβολαιογράφο. Εν συνεχεία ανέμεναν δικηγόρο για να πράξουν αναλόγως. Το ακίνητο που θα έβγαινε στο "σφυρί" ήταν ένα ακίνητο μέσα σε αγροτική έκταση  αξιας 153.000ευρώ. το οποίο έβγαινε στον πλειστηριασμό για 50.000 ευρώ. 

ΔΕΊΤΕ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ: 

 

 

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΥΦΑΝΤΟΥ

- Νεότερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται η τράπεζα να αναβάλει τον πλειστηριασμό του συγκεκριμένου ακινήτου στην Πάτρα. 

- Νεότερα

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα διαπραγματεύσεις για να σταματήσει η διαδικασία κατόπιν ανωτέρας βίας. Ακόμη δεν έχει ληφθεί η απόφαση. 

------

"Φρούριο" το συμβολαιογραφείο στην οδό Βότση 42 στο οποίο διεξάγεται ηλεκτρονικός πλειστηριασμός για ένα ακίνητο. Διμοιρία ΜΑΤ έχει παραταχθεί έξω από γραφείο της συμβολαιογράφου.

Νωρίτερα προηγήθηκε ένταση με τους συγκεντρωμένους να θέλουν να μιλήσουν στην συμβολαιογράφο. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ. 

Σύμφωνα με τη συμβολαιογράφο, υπάρχει αναρτημενος πίνακας για ένα ακίνητο αξιας 153.000ευρώ  και βγαίνει στον πλειστηριασμό για 50.000 ευρώ. 

Δείτε το βίντεο: 

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένταση και επεισόδια στο κέντρο της Πάτρας έξω από συμβολαιογραφείο - Ζήτησαν να σταματήσει η διαδικασία πλειστηριασμού κατοικίας - ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Διαβάστε επίσης