Τα "γαλλικά" της Μπάρμπα για τη μήνυση που της έκανε η Ελένη Φιλίνη - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΕΣ

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στις δύο ηθοποιούς, οι οποίες θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

Η Ελένη Φιλίνη δεν δέχτηκε τη συγγνώμη της Βάνας Μπάρμπα και εκείνη δείχνει να μην τη νοιάζει. Όλα ξεκίνησαν όταν η Βάνα Μπάρμπα είπε σε ένα χιουμοριστικό βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Dot, ότι τη λένε Ελένη Φιλίνη και ότι είναι πορνοστάρ. «Με λένε Ελένη Φιλίνη και τώρα κοντεύω τα 63. Έχω κάνει 2-3 πλαστικές. Παλιά ήμουν σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ», ανέφερε χαρακηριστικά.

Η Ελένη Φιλίνη θίχτηκε από τα λεγόμενα της ηθοποιού, και παρ' όλο που η Βάνα Μπάρμπα της ζήτησε συγγνώμη και υποστήριξε ότι πρόκειται για παρεξήγηση, είναι αποφασισμένη να φτάσει μέχρι τις δικαστικές αίθουσες.

Η κ. Φιλίνη μιλώντας στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή είπε: "Όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, σχετικά μ’ εμένα από την κ. Μπάρμπα, φυσικά με την ανοχή των συνεργατών και τη συνέργεια των συντελεστών της εκπομπής αποτελούν εξ’ αντικειμένου τον ορισμό της προσβολής της προσωπικότητάς μου έτσι; Προσβάλουν την τιμή μου, την υπόληψή μου και την αξιοπρέπειά μου σε κάθε της έκφραση. Για την προστασία αυτή λοιπόν εγώ, να προστατευτώ, προσέφυγα στη Δικαιοσύνη και θα χρησιμοποιήσω κάθε μέσον που μου παρέχει το δικαστικό μας σύστημα. Αυτό έκανα".

"Συγγνώμη λέμε γιατί σε σκούντηξα. Όλη αυτή η χυδαιότητα και η προσβολή που έγινε στο πρόσωπό μου… Δεν βγήκα χτες. Είμαι 40 χρόνια στον χώρο, έχω δώσει τις εξετάσεις μου. Δεν καταλαβαίνω. Τι σημαίνει συγγνώμη; Όλο αυτό που βγήκε, η ύβρις στο πρόσωπό μου και η προσβολή και το ψεύδος σβήνει μ’ ένα συγγνώμη; Λυπάμαι, δεν είναι έτσι. Δεν νομίζω ότι με λέξεις σβήνουν αυτά τα πράγματα έτσι απλά, με μια συγγνώμη. Όχι. Μπορεί να είναι οι εποχές περίεργες αλλά πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Την τιμή μου και την αξιοπρέπειά μου και δεν επιτρέπω σε κανέναν να τη θίγει. Σε κανέναν και καμία".

Η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» επικοινώνησε με την Βάνα Μπάρμπα και την ενημέρωσε ότι η Ελένη Φιλίνη έχει κάνει μήνυση. Τότε, αυτή απάντησε: «Εμένα με ρωτήσανε ποια είναι η δουλειά σας σαν Βάνα Μπάρμπα και απάντησα σαν Βάνα Μπάρμπα. Χλευάζοντας τον εαυτό μου σαν σταρ και πορνοστάρ. Αλλά κόπηκε η ερώτηση και φάνηκε έτσι. Αν κάποιος δεν το δέχεται ας πάει στα δικαστήρια. Είπα ταπεινά συγγνώμη, τι άλλο να κάνω; Στα αρ@@δ@α μου αν μου έχει κάνει μήνυση. Δε με ενδιαφέρει τίποτα εμένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα για την κοπέλα. Της έχω ζητήσει συγγνώμη, της έχω αφήσει μήνυμα. Είναι παρεξήγηση».

Πηγή: enikos.gr

Διαβάστε επίσης