Βάνα Μπάρμπα: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνάντησής της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη


Η Βάνα Μπάρμπα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μega Καλημέρα» και μίλησε για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Συγκεκριμένα, η Βάνα Μπάρμπα ανέφερε τι ήταν εκείνο που την οδήγησε στο να ζητήσει μια συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο εκείνος ανταποκρίθηκε σε όσα του είπε.

«Σαν Ελληνίδα πολίτης, αυτό που ήθελα να κάνω πάντα και είχα σαν όραμα, ήταν ότι πρέπει να εξάγουμε το πολιτιστικό μας κομμάτι παντού. Πιστεύω ότι ο σύγχρονος ελληνικός πολιτισμός έχει να δώσει πολλά… Η πατρίδα μας έχει τρομερό υλικό σε καλλιτέχνες που μπορεί να μη τους ξέρει ο κόσμος ευρύτερα.

Ο πρωθυπουργός ήταν πολύ αποτελεσματικός κι αυτό ήταν προς τιμήν του… Έστειλα ένα mail που του έλεγα ότι με τη δική του αρωγή θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο για να προάγουμε τον πολιτισμό μας έξω. Την επόμενη μέρα είχα απάντηση.

Δεν το περίμενα. Συνάντησα έναν άνθρωπο που μου έκανε εντύπωση γιατί ήταν αρκετά βαρύς και προβληματισμένος. Ένας νέος άνθρωπος, δυο χρόνια μικρότερός μου, αρκετά στεναχωρημένος. Είναι πολλά τα βάρη, αλλά μας άκουσε και νομίζω ότι σύντομα θα έχουμε ραντεβού με το υπουργείο εξωτερικών» είπε η Βάνα Μπάρμπα.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης