Πάτρα: Καλοκαιρινή αύρα το Σάββατο - Αισθητή άνοδος του υδράργυρου - ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ

Οι εκτιμήσεις των μετεωρολόγων

Tην πρώτη θερμή -αλλά πρόσκαιρη- εισβολή, με τη θερμοκρασία να χτυπά… κόκκινο για την εποχή, αναμένεται το Σάββατο, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει "Θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς ο υδράργυρος σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο συνοδεία όμως πολύ ισχυρών κατά τόπους νοτιάδων!!

Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπεται σταδιακά απο την ερχόμενη εβδομάδα όμως θα πρέπει να περιμένουμε έως και την ερχόμενη Πέμπτη για να δούμε αν αυτή θα έχει και χειμωνιάτικα χαρακτηριστικά κυρίως για την κεντρική και βόρεια Ελλάδα, όπως θέλουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία.

Δυστυχώς η ανομβρία στην νοτια νησιωτική Ελλάδα και κυρίως στην Κρήτη τείνει να πάρει ανησυχητικές διαστάσεις καθώς δεν προβλέπονται αξιόλογες βροχές στο άμεσο καιρικό μέλλον!!"

Την ίδια ώρα ο μετεωρολόγος Σάκης Αρνιακός προειδοποιεί για το μίνι… καλοκαίρι που έρχεται τις επόμενες ημέρες, με την θερμοκρασία στην Κρήτη να αγγίζει ακόμα και τους 30 βαθμούς κελσίου

Στην Πάτρα το Σάββατο o υδράργυρος θα δείξει 25 C τις μεσημβρινές ώρες, ενώ την Κυριακή αναμένεται αισθητή πτώση με τη μέγιστη θερμοκρασία στους 17 βαθμούς κελσίου. Τη Δευτέρα το θερμόμετρο θα ανέβει και πάλι έως και τους 21 C.

Δείτε ΕΔΩ πρόγνωση καιρού για την Πάτρα

Διαβάστε επίσης