Μαρία Σολωμού: «Δεν ξέρω αν θα ξαναβρεθούμε με τον Πάνο»

Η Μαρία Σολωμού και ο Πάνος Μουζουράκης μετρούν ήδη σχεδόν οκτώ χρόνια σχέσης! Το ζευγάρι είναι full in love και δεν σταματά τις βραδινές εξόδους, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε τρυφερά τετ α τετ. Σε λίγο όμως καιρό, ο ταλαντούχος καλλιτέχνης θα μετακομίσει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες για να κυνηγήσει μια καριέρα στο εξωτερικό, πράγμα που θα ίσως φέρει προβλήματα στη σχέση του με την γνωστή ηθοποιό.

Το ζευγάρι έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να χωρίσει, αλλά ότι θα το προσπαθήσει μέχρι εκεί που μπορεί, διατηρώντας για αρχή σχέση από απόσταση. Η Μαρία Σολωμού σε πρόσφατη συνέντευξή της στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο τηλεοπτικό περιοδικό TV PAGE μίλησε για τη στιγμή που θα αποχωριστεί τον Πάνο, αποκαλύπτοντας πως μπορεί να είναι και η τελευταία φορά που θα τον δει…

Τώρα που ο σύντροφός σου, Πάνος Μουζουράκης, θα μετακομίσει στην Αμερική, σκέφτηκες να τον ακολουθήσεις και να κάνει μια νέα αρχή σε άλλη χώρα;

Τέτοιες σκέψεις έχω κάνει εδώ και δέκα χρόνια, πολύ πριν γνωρίσω τον Πάνο, Αλλά όχι να συνεχίσω τη δουλειά που κάνω. Δεν έχω κανένα κουράγιο να ξεκινήσω από το μηδέν στην ηλικία που είμαι τώρα. Θα μου άρεσε πολύ να ζήσω στην Αμερική, στην Ισπανία ή στην Ιταλία, σε μία χώρα που έχει άλλη κουλτούρα και να δουλέψω, για παράδειγμα, ως πωλήτρια. Αλλά αυτές είναι σκέψεις που αφορούν εμένα. Δεν μπορείς να έχεις ένα παιδί που πηγαίνει σχολείο και να λες “θα φύγω”.

Πώς φαντάζεσαι τη στιγμή που θα πρέπει να αποχωριστείς τον Πάνο;

Ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο στην αρχή, αλλά θέλω να σκέφτομαι θετικά, γιατί όλο αυτό που γίνεται είναι για το καλό του Πάνου. Δεν ξέρω πως θα μας βγει ούτε αν θα ξαναβρεθούμε. Δεν μπορώ να προγραμματίσω τίποτα.

Έχεις κάνει ποτέ σχέση από απόσταση;

Όχι, ποτέ. Για αυτό σου λέω δεν ξέρω πως θα λειτουργήσει. Μπορεί όμως και αυτό το διάλειμμα να κάνει και καλό στη σχέση μας. Δεν ξέρω… Και δεν είναι υπεκφυγή. Το ίδιο απαντάω και στους φίλους μας που με ρωτάνε το ίδιο πράγμα.

Μπορείς να φανταστείς την ζωή σου χωρίς τον Πάνο;

Δεν το έχω σκεφτεί. Αν αρχίσω να κάνω τέτοιες σκέψεις, θα με πάρει από κάτω και δεν θέλω. Σίγουρα είναι πιο εύκολο να πάρεις τον άλλον τηλέφωνο όταν θέλεις να πεις τον πόνο σου, παρά να σκέφτεσαι “τι ώρα θα είναι τώρα στην Αμερική; Θα ξυπνήσει;”. Αλλά θα το δω στην πράξη. Βλέποντας και κάνοντας.

Διαβάστε επίσης