Η Βασιλική Αρμακόλα, μητέρα του 33χρονου Ανδρέα που έχασε τη ζωή του στα 33 του χρόνια, στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε, περιγράφει τις συνθήκες του θανάτου του και συγκλονίζει. Ο Ανδρέας ζούσε τελευταία στην Θεσσαλονίκη και εργαζόταν σε εταιρεία. Επίσης παράλληλα σπούδαζε και κομμωτική. Πριν από λίγες μέρες, είχε έλθει στο σπίτι του στην Πάτρα, όπου παρέμεινε για 18 μέρες και μετά αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη,
Ο Ανδρέας στο παρελθόν είχε υποστεί επιληπτική κρίση και είχε μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Εκείνο το μοιραίο βράδυ της Κυριακής τηλεφώνησε στη μητέρα του και της είπε ότι δεν είναι καλά. Οτι είχε έναν πόνο στο στήθος και ένα βάρος. Η μητέρα του ανησύχησε και του συνέστησε να ζητήσει απο έναν φίλο του να πάει στο σπίτι. Έτσι και έγινε.
Το βράδυ αργά, αισθάνθηκε καλύτερα και γύρω στις 2 παρά τέταρτο είπε στη μητέρα του ότι ο φίλος του θα φύγει γιατί όλα είναι καλά. Δεν την άκουσε που επέμενε να πει στον φίλο του να παραμείνει.
Γύρω στις 2 τα ξημερώματα ο φίλος του έφυγε. Και σε εκείνο το διάστημα μέχρι το πρωί φαίνεται πως έγιναν όλα. Ο Ανδρέας βρέθηκε νεκρός στο μπαλκόνι. Η μητέρα του το πρωί είδε στο κινητό της ένα μήνυμα στο viber λες και ο Ανδρέας προσπαθούσε να την καλέσει αλλά κανείς δεν μιλούσε. Ειδοποίησε τον φίλο του και την κοπέλα του Ανδρέα να πάνε γρήγορα στο σπίτι. Οπως και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ενώ οι γονείς του ξεκίνησαν να πάνε στη Θεσσαλονίκη, όταν από το τηλέφωνο τους είπαν ότι οι γείτονες έβλεπαν τον Ανδρέα να κοιμάται στο μπαλκόνι.
Ο Ανδρέας είχε υποστεί κρίση στο μπαλκόνι, είχε πέσει και είχε χτυπήσει το κεφάλι του, προκαλώντας εγκεφαλική αιμορραγία. Οι διασώστες προσπάθησαν να τον σώσουν, αλλά δεν είχαν καν οξυγόνο. Τελικά το μοιραίο ήρθε από καρδιακή ανακοπή, συνέπεια της όλης κατάστασης και της πολύωρης παραμονής του στο μπαλκόνι χωρίς βοήθεια. "Τον έβλεπαν από τα απέναντι διαμερίσματα και δεν έκαναν τίποτα" λέει η κυρία Βασιλική.