Πάτρα: Ημερίδα με θέμα «Τουριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, πλοήγηση στο μέλλον, άνοιγμα στην κοινωνία μέσω των social media»

Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας

Με θέμα «Τουριστικές Επιχειρήσεις στο Διαδίκτυο, πλοήγηση στο μέλλον, άνοιγμα στην κοινωνία μέσω των social media», ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδας

διοργάνωσε την περασμένη Κυριακή (4 Μαρτίου) στο ξενοδοχείο Patras Palace μια εξειδικευμένη ημερίδα προσανατολισμένη στην αξιοποίηση του διαδικτύου και των social media προς όφελος των Τουριστικών Γραφείων και κατ’ επέκταση του κοινού στο οποίο αυτά απευθύνονται.

Ένα μεγάλο κομμάτι των εργασιών της ημερίδας αφιερώθηκε σε ένα θέμα καίριο και κομβικό για τις τουριστικές επιχειρήσεις: τη χρήση του Facebook, του Instagram και του Youtube στην προβολή μιας επιχείρησης και των υπηρεσιών που η επιχείρηση προσφέρει στο κοινό.

Αναλυτικά, στην ημερίδα αναλύθηκαν οι εξής θεματικές ενότητες:

1. Email Marketing: Τι ρόλο παίζουν στην ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

2. Κατασκευή Ιστοσελίδας: Tips και συμβουλές για καλύτερη δυνατή προβολή της επιχείρησης μέσα από μια ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

3. SEO, Search Engine Optimization: Η μεθοδολογία για να ανεβαίνει η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης στην 1η σελίδα στην Google.

4. Social Media Marketing: Χρήση του Facebook, του Instagram και του Youtube στην προβολή μιας επιχείρησης.

5. Διαφημιστικές Καμπάνιες σε Google Adwords και Facebook. Δημιουργία κοινού (audience) και διαφημίσεων σε Google, Youtube και Facebook.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ