Τι σημαίνει ο τρόπος που κρατάτε την τσάντα σας

αυστηρα για γυναικες

Crossbody τσάντες, shoulder bags, τσαντάκια μέσης και τσάντες με top handle για να τις κρατάμε στο χέρι. Τόσα πολλά σχέδια, τόσες διαφορετικές ερμηνείες που λένε πολλά για το στιλ και τον χαρακτήρα μας... Εσείς, πώς κρατάτε τη δική σας;

#1 Περασμένη στον ώμο και κολλημένη στο σώμα σας

Είστε πρακτικός χαρακτήρας και προτιμάτε την άνεση παρά το πώς θα δείχνετε προς τα έξω. Σας αρέσει να βάζετε προτεραιότητες  και να τις υλοποιείτε.

#2 Περασμένη χιαστί με την τσάντα μπροστά

Σας αρέσει η ελευθερία αλλά ταυτόχρονα θέλετε να νιώθετε και μία σχετική ασφάλεια. Νιώθετε ότι βάζοντας την τσάντα μπροστά από το σώμα σας μπορείτε να την ελέγχετε καλύτερα αλλά και να «κρύβεστε» πίσω από αυτή.

#3 Χιαστί με την τσάντα πίσω σας

Ο τρόπος που προσφέρει τη μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων από όλους. Έχετε ξεκάθαρους στόχους και δεν αποπροσανατολίζεστε εύκολα.

#4 Στον αγκώνα

Μπορεί να μας θυμίζει τη μόδα που επικρατούσε γύρω στο 2000 και απέπνεε λίγο πιο σνομπ vibes, οι ειδικοί όμως λένε πως έτσι κρατάνε την τσάντα τους οι γυναίκες που θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να αναλάβουν πολλά «βάρη» και μάλιστα στο ένα χέρι.

#5 Την κρατάτε στο χέρι

Μερικές τσάντες προορίζονται για να τις κρατάμε αποκλειστικά έτσι, αν όμως κρατάτε με αυτόν τον τρόπο ακόμα και τις τσάντες ώμου (είναι και μεγάλη τάση αυτό  τις τελευταίες σεζόν), σας αρέσει να δείχνετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα και να ξεφεύγετε από τον κανόνα.

#6 Καθόλου τσάντα

Αυτοπεποίθηση και σιγουριά, αυτά είναι τα δύο στοιχεία. Όχι απλά δεν αναλώνεστε στο πώς θα την κρατήσετε αλλά δεν χρειάζεστε ΚΑΝ τσάντα για να συμπληρώσει το look σας. Σε κάθε περίπτωση, αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, μήπως να δοκιμάσετε τις belt bags;

Διαβάστε επίσης