Η ξεχωριστή τσάντα της πριγκίπισσας Νταϊάνα κυκλοφορεί ξανά

Ο εμβληματικός γαλλικός οίκος μόδας Dior ανακοίνωσε την επανέκδοση της μίνι τσάντας «Lady Dior», η οποία συγκέντρωσε θαυμαστές σε όλο τον κόσμο όταν «φορέθηκε» από την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Νταϊάνα στο Met Gala του 1996.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας τράβηξε τα βλέμματα με ένα μπλε σατέν κοκτέιλ φόρεμα με μαύρη δαντέλα δημιουργίας John Galliano σε συνδυασμό με ένα κολιέ τσόκερ από μαργαριτάρια και τη συγκεκριμένη τσάντα.

Ήταν δώρο της τότε Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας Μπερναντέτ Σιράκ προς εκείνη σε ένα ταξίδι της στο Παρίσι το 1995.

Μια μικρή υφασμάτινη τσάντα που τότε ήταν γνωστή ως Chouchou, με μια μικρή λαβή, τετράγωνο σχήμα με καπιτονέ υφή και ένα γούρι που κρεμόταν και αναπαρήγαγε τα γράμματα του οίκου.

 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)