Πάτρα: Τη μια μέρα θα χαιρετίσει το συνέδριο, την άλλη θα διαδηλώνει απέξω εναντίον Τσίπρα ο Κώστας Πελετίδης- Και όλα αυτά μετά την καταγγελία του συνεδρίου από το δημοτικό συμβούλιο

Ρόλος διχασμένος για τον δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη κατά τη διάρκεια του αναπτυξιακού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του λιμανιού παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Την πρώτη μέρα ο δήμαρχος της Πάτρας θα χαιρετίσει τις εργασίες κανονικά, στο πλαίσιο του προγράμματος. Την επομένη όμως, θα βρίσκεται απέξω διαδηλώνοντας εναντίον της κυβέρνησης και εναντίον του συνεδρίου που την προηγούμενη θα έχει χαιρετίσει! Θα είναι επικεφαλής της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και πορείας που θα πραγματοποιηθεί με σημείο εκκίνησης το παλιό λιμάνι. H πορεία με επικεφαλής το δήμαρχο θα φτάσει στην αίθουσα του λιμανιού την ώρα που στο βήμα θα βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στο ΚΕΠ του δήμου μέσα στο παλαιό λιμάνι.

"Για μας δεν αλλάζει κάτι στη γραμμή μας το γεγονός ότι θα χαιρετίσουμε το συνέδριο, γιατι η γραμμή μας μέχρι το τέλος θα είναι οι λαϊκές ανάγκες" λέει ο εκπρόσωπος της δημοtικής αρχής Ανδρέας Αντωνόπουλος.

Ωστόσο είναι πολλά τα ερωτηματικά που ανακύπτουν καθώς κατόπιν πρότασης του δημάρχου και της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας το δημοιτκό συμβούλιο της Πάτρας κατήγγειλε το αναπτυξιακό συνέδριο που ο δήμαρχος θα χαιρετίσει. 

 

 

Διαβάστε επίσης