ΠΑΣΟΚ: «Ενδελεχής έρευνα και καταλογισμός ευθυνών για το εργατικό δυστύχημα στη Βούλα»

12/03/2025 | 17:38

«Άλλο ένα εργατικό δυστύχημα σήμερα στη Βούλα, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο 28χρονου εργαζόμενου σε γερανοφόρο όχημα, έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των τραγωδιών που καταγράφονται στους χώρους εργασίας στη χώρα μας, όπου κάθε χρονιά καταρρίπτεται το αρνητικό ρεκόρ της προηγούμενης με αποτέλεσμα να χάνουμε έναν εργαζόμενο ανά δύο ημέρες. Ήδη, μόνο για τον μήνα Ιανουάριο 2025 έχουν καταγραφεί 15 θανατηφόρα εργατικά δυστυχήματα» δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος Κ.Τ.Ε. Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Στη χώρα μας όπου η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπόσχεται συνεχώς μέτρα για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία, αλλά η υγεία και η ασφάλεια αγνοούνται.

Αυτονόητη υποχρέωση της Πολιτείας η κατεπείγουσα διερεύνηση των συνθηκών του τραγικού δυστυχήματος, η γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων και η απόδοση των όποιων ευθυνών» σημείωσε, καταλήγοντας στη δήλωσή του, ο Π. Χρηστίδης.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης