Ανακοίνωση του συνδέσμου οπαδών της Παναχαϊκής "Nortenos"


Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής Nortenos πριν από λίγο πόσταρε στα social media ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στους λόγους που δεν παραβρέθηκε εκπρόσωπος στη χθεσινή εκδήλωση της κοπής πίτας αφήνοντας μάλιστα ορισμένες αιχμές.
 
Η ανακοίνωση, αναφέρει: "Την προηγούμενη εβδομάδα δεχτήκαμε πρόσκληση να παρευρεθούμε στην επίσημη κοπή της πίτας, που συνδιοργάνωσε η ΠΑΕ σε συνεργασία με την Ερασιτεχνική. Ο Σύνδεσμος, επέλεξε να μην παρευρεθεί στην εκδήλωση για δυο συγκεκριμένους λόγους. Ένας Σύνδεσμος Οργανωμένων Οπαδών, πιστεύουμε ότι, δεν έχει λόγο να βραβευτεί. Το μεγαλύτερο βραβείο για εμάς, είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Τότε, εμείς παίρνουμε ζωή και δύναμη για το επόμενο παιχνίδι. Βραβείο αξίζει η ομάδα, που έχει καταφέρει να μας κάνει περήφανους κάθε Κυριακή, με την σοβαρότητα και το πάθος που επιδεικνύει. Βραβείο για εμάς, είναι η καθημερινή αναγνώριση του κόσμου, για την προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ομάδα. Ταξιδεύουμε σε όλη την Ελλάδα για την Κοκκινόμαυρη Ιδεα. Παίρνουμε τεράστια ικανοποίηση από την καψούρα μας και αυτό μας φτάνει. Είμαστε περήφανοι όταν δεχόμαστε τα συγχαρητήρια των φιλάθλων μετά από ένα coreo ή μετά από κάθε παρουσία μας στις κερκίδες εντος ή εκτός έδρας.
Ο δεύτερος λόγος ήταν η παρουσία δυο συγκεκριμένων προσώπων. Είναι αδύνατον, να συνυπάρξουμε με έναν που ξεφτιλίζει την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή κατέχοντας θεσμική θέση και φοραει αλλόθρησκες μπλούζες, ποζάροντας με τσαχπινιά στους φωτογραφικούς φακούς. Έχουν ανάμεσα τους μια βδελα των εκάστοτε Διοικήσεων. Στο πρόσωπο του είχαν βρει, τον πιο πιστό υπηρέτη. Υπηρέτης, που δεν συμβάδιζε με τα συμφέροντα της Παναχαικης αλλά με τα συμφέροντα των αφεντικών του. Ας τον χαίρονται, μόνοι τους. Χάρισμα τους! Το δεύτερο πρόσωπο είναι ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ. Δεν γίνεται να επικροτηθεί από εμάς μια βράβευση σε ένα πρόσωπο, που με τα τεράστια λάθη στο πέρασμα των χρόνων ολοκλήρωσε το έργο του, με την διάλυση της ΠΑΕ. Με τον άνθρωπο που κατάφερε να αποκόψει την Παναχαικη, από την ίδια την πόλη. Ο κόσμος έχει μνήμη και υπομονή. Το θέμα είναι ότι κάποια στιγμή, η υπομονή εξαντλείται…