Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν στην Αστυνομία για την Ειρήνη Λαγούδη- Κοντινά πρόσωπα της άτυχης μητέρας θα κληθούν ξανά από τις Αρχές

Οι αστυνομικές Αρχές του Αγρινίου ανοίγουν ξανά το φάκελο της υπόθεσης, καθώς ο εισαγγελέας ζήτησε πρόσθετες διευκρινίσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινά νέος κύκλος καταθέσεων.

Συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας Αγρινίου επέστρεψε τη δικογραφία στην Αστυνομία και ζητά η υπόθεση να εξεταστεί εκ νέου, μετά και τη μήνυση για ανθρωποκτονία από πρόθεση που κατέθεσε η οικογένεια της Ειρήνης.

Κοντινά πρόσωπα της άτυχης μητέρας θα κληθούν ξανά από τις Αρχές να πουν όλα όσα γνωρίζουν για τη ζωή της 44χρονης.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Star, μάρτυρες, οι οποίοι είδαν την Ειρήνη την ημέρα που εξαφανίστηκε, φοβούνται να καταθέσουν στην αστυνομία. Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία γυναίκας, η οποία έστειλε σε άνθρωπο που χειρίζεται την υπόθεση το παρακάτω μήνυμα: «Εκείνο το Σάββατο, την είδα να περνάει στις 2:10 με 2:15 από τα Λουτρά Μυρτιάς το μεσημέρι. Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και από πίσω έτρεχαν άλλα δυο αυτοκίνητα. Δεν το έχω καταθέσει στην Αστυνομία γιατί φοβάμαι».

Τα Λουτρά Μυρτιάς απέχουν ελάχιστα μέτρα από το σημείο που βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη Λαγούδη. Άρα θα έπρεπε να βρίσκεται στην παράλια της Μυρτιάς το πολύ σε πέντε λεπτά. Στις τέσσερις το απόγευμα, όμως, το αυτοκίνητό της δεν ήταν στην παραλία, σύμφωνα με τις καταθέσεις δυο κυνηγών. Ποιοι ήταν στα δυο αυτοκίνητα που την ακολουθούσαν;

Ποιοι την εκβίαζαν;
Τα δυο πρόσωπα, με τα οποία αυτόπτες μάρτυρες είδαν την Ειρήνη τη μοιραία ημέρα, έχουν αναγνωρισθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, από την Αστυνομία και έχουν κληθεί για νέες καταθέσεις.

Με την Ειρήνη είχαν και οικονομικές διαφορές, καθώς η άτυχη γυναίκα είχε δανείσει στον ένα από τους δυο 70.000 ευρώ.

Την εκβίαζαν για να μη δώσουν τα λεφτά ή ζητούσαν περισσότερα;

Την επόμενη εβδομάδα πραγματογνώμονες της οικογένειας της Ειρήνης θα πάνε στο Αγρίνιο για να εξετάσουν το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας.

newsbomb.gr