Υπόθεση Λαγούδη: Η οικογένεια θα καταθέσει μηνύσεις κατά τεσσάρων προσώπων

Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη θέση Μυρτιά στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας, πρόκειται να καταθέσει μηνύσεις.

Ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, αναμένεται να καταθέσει μηνύσεις σε όλους όσοι απείλησαν την οικογένεια μετά τον θάνατο της αδικοχαμένης 44χρονης. Πρόκειται για τέσσερα πρόσωπα, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας, τα ονόματα των οποίων έχουν δοθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Τους απείλησαν προκειμένου να σταματήσει η έρευνα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη με μηνύματα όπως: “Ξέρουμε που μένεις”, “θα μας δεις μπροστά σου”, “φιλιά στην ανήλικη κόρη”.

Η οικογένεια υποψιάζεται ότι πίσω από τις απειλές κρύβονται πρόσωπα που έχουν σχέση με το περιβάλλον των υπόπτων για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας.

Ο Γιώργος Λαγούδης μιλώντας στο STAR ανέφερε ότι θα είναι πολύ σκληρός με αυτούς τους ανθρώπους. “Θα τους κυνηγήσω μέχρι τα βαθιά γεράματα” υποστήριξε.

 

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ