Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη - Γιατί καταθέτει τη Δευτέρα ο πρώην σύντροφός της

 

Με αγωνία αναμένει η κοινή γνώμη τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, που βρίσκεται στο στάδιο της έρευνας στα χέρια του ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της "Espresso", την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή, ο γιατρός και πρώην σύντροφος της 44χρονης Ειρήνης, καθώς έλαβε κλήση για να καταθέσει ως μάρτυρας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η κατάθεσή του θα αποτελέσει κομβικής σημασίας υλικό για την έρευνα του ανακριτή, καθώς εξαρχής θεωρήθηκε πρόσωπο που μπορεί να ρίξει φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση λόγω της στενής σχέσης του με την Ειρήνη Λαγούδη.

Ο ίδιος έχει επαναλειτουργήσει το ιατρείο του στο Μεσολόγγι και προσπαθεί να αφήσει πίσω του αυτή την τρικυμιώδη σχέση, ενώ παλαιότερα είχε δηλώσει ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί.

Εκπρόσωπος του γιατρού στα ΜΜΕ επικοινώνησε με το enikos.gr και διευκρίνισε ότι ο πρώην σύντροφος της 44χρονης κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας/μηνυτής στον πταισματοδίκη Μεσολογγίου και όχι στον ανακριτή όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Μάλιστα, σημειώνει ότι η κατάθεσή του δεν αφορά στην έρευνα για την υπόθεση θανάτου της 44χρονης, αλλά αφορά σε μηνυτήρια αναφορά προς τον Άρειο Πάγο που ο ίδιος ο γιατρός έχει υποβάλει.
Η εκπρόσωπος επισημαίνει ότι έχει "σχηματιστεί ποινική δικογραφία από την εισαγγελία για αυτεπάγγελτα αδικήματα κατά παντός υπευθύνου, που αφορούν την έκδοση και διοχέτευση στα ΜΜΕ του πιστοποιητικού που εσφαλμένα και ψευδώς ανέφερε ότι έχει σχηματιστεί δικογραφία κατά του γιατρού για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη"

Η κλήτευση του γιατρού, τονίζει, έρχεται μετά το υπόμνημα που είχε καταθέσει στον Άρειο Πάγο ο γιατρός και πρώην σύντροφος της 44χρονης, στο οποίο έκανε λόγο για άδικη στοχοποίηση που του προκάλεσε τεράστια ηθική βλάβη.

Διαβάστε επίσης