Το ιδιοφυές κόλπο για να βρίσκεις εύκολα το κραγιόν μέσα στην τσάντα σου

και στο νεσεσέρ

Μέσα στην τσάντα σου συνήθως επικρατεί χάος.

Και είναι λογικό, αφού μέσα στην γεμάτη με τρέξιμο και υποχρεώσεις ημέρα σου, πρέπει κάπου να χωρέσεις όλα τα απαραίτητα. Όλα αυτά που χρειάζονται στην σύγχρονη γυναίκα για να μπορεί να ανταπεξέρχεται σε όλους της τους ρόλους με απόλυτη επιτυχία.

Το ίδιο συμβαίνει και στο νεσεσέρ σου όμως. Με παλέτες σκιών και ρουζ και πολλά διαφορετικά μπουκαλάκια, άλλα για μάσκαρα, eyeliner, βερνίκια νυχιών και πολλές διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν, ένα για κάθε σου διάθεση και στιλ. Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευασίες έρχονται σε μαύρο χρώμα, πράγμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολο να αναγνωρίσεις την απόχρωση που θες μέσα στο τσαντάκι των καλλυντικών, όταν ψάχνεις το πρωί για να κάνεις το μακιγιάζ σου.

Πόσο μάλλον όταν έχεις αργήσει και βιάζεσαι και δεν το βρίσκεις με τίποτα. Τότε είναι που σε πιάνει πανικός, με χέρια που τρέμουν, νεύρα και τελικά το αδειάζεις όλο πάνω στο κρεβάτι (τι ακαταστασία μετά) και μάντεψε... πάλι δε το βρίσκεις.

Εεε ως εδώ! Φτάνει πια με αυτό το καθημερινό βάσανο. Η λύση στο πρόβλημα έρχεται από το Amazon και σου λύνει τα χέρια. Με αυτό το πανέξυπνο και χρηστικό hack δεν θα δυσκολεύεσαι πια να βρίσκεις το κραγιόν σου μέσα στο νεσεσέρ και την τσάντα σου. Δεν χρειάζεται πια να ανοίγεις ένα ένα όλα τα καπάκια για να δεις ποιο είναι ποιο. 

Το Amazon Prime δημιούργησε διάφανα, ακρυλικά καπάκια που ταιριάζουν στα περισσότερα κραγιόν του νεσεσέρ σου, για να μπορείς να βλέπεις το χρώμα του και επιτέλους, να το ξεχωρίζεις ανάμεσα σε όλα αυτά τα καλλυντικά. Τα έξυπνα καπάκια διατίθενται σε διαφορετικά σχήματα για να εφαμόζουν και να κουμπώνουν σε κάθε συσκευασία κραγιόν.

Αυτή η ιδέα μας ενθουσίασε! Τα διάφανα καπάκια είναι προς το παρόν διαθέσιμα για κραγιόν Mac, Nyx, Ysl και Bite.

Με μία κίνηση μπορείς να αντικαταστήσεις το μαύρο καπάκι και έτσι να βρίσκεις το κραγιόν σου με την πρώτη. Απλά στρέφεις το κραγιόν ελάχιστα προς τα πάνω, ίσα να διακρίνεται η απόχρωση μέσα από το καπάκι. Tέλειο;

Διαβάστε επίσης