Τα έντονα κραγιόν επιστρέφουν δυναμικά την επερχόμενη άνοιξη

 

Η φετινή χρονιά έφερε την πανδημία του κορωνοϊού η οποία αναμφισβήτητα έπληξε το χώρο της ομορφιάς. Η αγορά των καλλυντικών περνάει μεγάλη κρίση παγκοσμίως, την ώρα που οι πωλήσεις των προϊόντων μακιγιάζ, αναμένεται να ανακάμψουν μόλις βρεθεί κάποιο εγκεκριμένο εμβόλιο.

Σήμερα εξακολουθούμε να φοράμε μάσκα προστασίας στους περισσότερους χώρους, με αποτέλεσμα η χρήση του κραγιόν να είναι δραματικά μειωμένη έως και ανύπαρκτη. Μην ξεχνάς πως η δοκιμή των προϊόντων έχει απαγορευθεί οπότε αυτό από μόνο του συμβάλλει αρνητικά στην πτώση των πωλήσεων.

Ωστόσο εμείς συνεχίζουμε να είμαστε αισιόδοξες και περιμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη μέρα στο χώρο της ομορφιάς. Οι κολεξιόν όλων των μεγάλων οίκων καθώς και οι φωτογραφίες από την Εβδομάδα μόδας για την Άνοιξη 2021, δείχνουν ξεκάθαρα ένα από τα κυρίαρχα trend της επερχόμενης σεζόν.

O λόγος για τα έντονα κραγιόν που όπως φαίνεται έρχονται για να μείνουν. Φλογερά κόκκινα χείλη έδωσαν το παρόν στο Max Mara και τον Rodarte ενώ ο Tom Ford ποντάρει στις έντονες αποχρώσεις του ροζ για τα νέα του μακιγιάζ. 

Διαβάστε επίσης