ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΙΚΗΣ: “Συγκινητική και ενθουσιώδης η ανταπόκριση των ψηφοφόρων! Ναι, το Επιμελητήριο Αχαΐας αλλάζει σελίδα!”

Κλίμα ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους, με το ξεκίνημα​ της εκλογικής διαδικασίας.

Εκπρόσωποι και στελέχη του Συνδυασμού,  με μπροστάρη τον επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτη Κρίκη,  βρέθηκαν από πολύ νωρίς στο απέριττο περίπτερο της Παράταξης, ακριβώς μπροστά από το Επιμελητήριο Αχαΐας, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Η όσμωση με τα μέλη και τους ψηφοφόρους  του φορέα ήταν εξαιρετικά έντονη, με το μήνυμα της επερχόμενης αλλαγής εποχής στο Επιμελητήριο Αχαΐας, να είναι πλέον κάτι παραπάνω από εμφανές και διάχυτο στην ατμόσφαιρα!

Ο επικεφαλής της Παράταξης κ. Παναγιώτης Κρίκης και οι υποψήφιοι κάνουν λόγο για σαφές ρεύμα του Συνδυασμού, ιδιαίτερα ανάμεσά στους  μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, μετά και την εξαγγελία για το πρόγραμμα με τις 100 πρώτες μέρες της θητείας του Παναγιώτη Κρίκη ως νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ.  Παναγιώτης Κρίκης, δήλωσε σχετικά:

«Και σήμερα, πρώτη ημέρα των εκλογών, η υποδοχή και αποδοχή των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επαγγελματιών είναι εξαιρετικά θερμή και θετική  για το Συνδυασμό μας και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη τους.

Είναι πραγματικά συγκινητική η ανταπόκριση τους!

Πρέπει όσο το δυνατόν περισσότερα μικρομεσαία μέλη, που όλα αυτά τα χρόνια αγνοήθηκαν από την απερχόμενη Διοίκηση, να προσέλθουν στις κάλπες, ακριβώς γιατί πρέπει να αποκτήσουμε ένα Επιμελητήριο με δυνατή φωνή, που θα ακούγεται παντού!

Έφθασε ο καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας!

Και τα μηνύματα που και σήμερα λαμβάνουμε είναι σαφή: Ναι, από τις 12 Δεκεμβρίου, το Επιμελητήριο Αχαΐας, επιτέλους αλλάζει σελίδα και εποχή!

Ξαναγίνεται πραγματικά «Επιμελητήριο για όλους»!

Εντυπωσιακός ο απόηχος από την δημοσιοποίηση των “8 πρώτων βημάτων για το αύριο” που εξήγγειλε ο Παναγιώτης Κρίκης

Ως γνωστόν,  τα στελέχη και οι υποψήφιοι του “Επιμελητηρίου για όλους” έχουν εδώ και μέρες διανείμει τα σχετικά φυλλάδια με τα «8 πρώτα βήματα για το αύριο», μέσα από τα οποία περιγράφονται οι καινοτόμες και καταλυτικές πρώτες παρεμβάσεις του Παναγιώτη Κρίκη, ως νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Συγκεκριμένα, οι 100 πρώτες ημέρες της θητείας του Παναγιώτη Κρίκη περιλαμβάνουν:

-Σύσταση νομικής υπηρεσίας για την παροχή νομικής υποστήριξης στα μέλη που αδυνατούν να διαθέτουν νομική κάλυψη.

-Σύσταση υπηρεσίας για την παροχή, προς τα αδύναμα μέλη, συμβουλών σε ζητήματα φορολογικά και λογιστικά.

-Συγκρότηση 5 Γραμματειών (Εμπόριο και Εξαγωγές, Τουρισμός, Έρευνα και Καινοτομία, Παιδεία και Επιστήμες, Πρωτογενής Τομέας) για την καλύτερη μελέτη και προώθηση των στόχων του Επιμελητηρίου

-Άμεση και συνεχής ενημέρωση όλων των μελών μας, μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

-Κατάργηση της θέσης του Συμβούλου του Προέδρου, μείωση περιττών δαπανών και δημιουργία ταμείου χορήγησης υποτροφιών σε τέκνα αδυνατούντων μελών που σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

-Περιορισμός του ρόλου των εξωτερικών Συμβούλων και αποκατάσταση της εσωτερικής λειτουργίας του Επιμελητηρίου με έμφαση στην τήρηση της νομιμότητας, τη συνεχή λογοδοσία και τη διαφάνεια.

-Συστηματική συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης και αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων προς την Κυβέρνηση.

-Προγραμματισμός της συμμετοχής σε εκθέσεις για το σύνολο των κλάδων και όχι για μερικούς μόνο από αυτούς.