«Επιμελητήριο για όλους»: Νέα περιοδεία του Παναγιώτη Κρίκη και υποψηφίων της Παράταξής του, στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Πάτρας

Εκτεταμένη περιοδεία σε επιχειρήσεις και καταστήματα της Πάτρας πραγματοποίησαν από το πρωί, ο επικεφαλής και υποψήφιοι της Παράταξης «Επιμελητήριο για όλους», κοινοποιώντας στους  μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες, το πρόγραμμα για τις 100 πρώτες μέρες της θητείας του Παναγιώτη Κρίκη ως νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα, τα στελέχη και οι υποψήφιοι μοίρασαν τα φυλλάδια με τα «8 πρώτα βήματα για το αύριο» μέσα στα οποία περιγράφονται οι καινοτόμες και καταλυτικές πρώτες παρεμβάσεις του Παναγιώτη Κρίκη, ως νέου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Συγκεκριμένα, οι 100 πρώτες ημέρες της θητείας του Παναγιώτη Κρίκη περιλαμβάνουν: 


-Σύσταση νομικής υπηρεσίας για την παροχή νομικής υποστήριξης στα μέλη που αδυνατούν να διαθέτουν νομική κάλυψη.

-Σύσταση υπηρεσίας για την παροχή, προς τα αδύναμα μέλη, συμβουλών σε ζητήματα φορολογικά και λογιστικά.

-Συγκρότηση 5 Γραμματειών (Εμπόριο και Εξαγωγές, Τουρισμός, Έρευνα και Καινοτομία, Παιδεία και Επιστήμες, Πρωτογενής Τομέας) για την καλύτερη μελέτη και προώθηση των στόχων του Επιμελητηρίου.

-Άμεση και συνεχής ενημέρωση όλων των μελών μας, μέσω ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

-Κατάργηση της θέσης του Συμβούλου του Προέδρου, μείωση περιττών δαπανών και δημιουργία ταμείου χορήγησης υποτροφιών σε τέκνα αδυνατούντων μελών που σπουδάζουν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

-Περιορισμός του ρόλου των εξωτερικών Συμβούλων και αποκατάσταση της εσωτερικής λειτουργίας του Επιμελητηρίου με έμφαση στην τήρηση της νομιμότητας, τη συνεχή λογοδοσία και τη διαφάνεια.

-Συστηματική συνεργασία με όλους τους φορείς της πόλης και αγωνιστική διεκδίκηση των αιτημάτων προς την Κυβέρνηση.

-Προγραμματισμός της συμμετοχής σε εκθέσεις για το σύνολο των κλάδων και όχι για μερικούς μόνο από αυτούς.

 

 

«Έφθασε ο καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας»!

 

Ο επικεφαλής του «Επιμελητηρίου για όλους», ολοκληρώνοντας την πρωινή περιοδεία στο κέντρο της Πάτρας, δήλωσε:
 

«Για άλλη μια φορά, η υποδοχή των μικρομεσαίων επιχειρηματιών και επαγγελματιών ήταν πολύ θερμή για το Συνδυασμό μας και τους ευχαριστώ όλους για την εμπιστοσύνη τους.

Πρέπει όσο το δυνατόν περισσότερα μικρομεσαία μέλη, που όλα αυτά τα χρόνια αγνοήθηκαν από την απερχόμενη Διοίκηση, να προσέλθουν στις κάλπες, ακριβώς γιατί πρέπει να αποκτήσουμε ένα Επιμελητήριο με δυνατή φωνή, που θα ακούγεται παντού!

Έφθασε ο καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας!

Και τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι σαφή: Από τις 12 Δεκεμβρίου, το Επιμελητήριο Αχαΐας, αλλάζει σελίδα και εποχή!

Ξαναγίνεται πραγματικά «Επιμελητήριο για όλους»!

 

 

 

Διαβάστε επίσης