Πάτρα: Στο πλευρό της Περιφέρειας συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ για την προστασία της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς

συναντηση με την στελέχη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας

 

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται από τα στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας η συλλογή υπογραφών για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Η κινηματική πρωτοβουλία που ξεκίνησε μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας, σκοπό έχει να πεισθεί η κυβέρνηση για την ανάγκη της νομοθετικής ρύθμισης για την προστασία των οικονομικά αδύνατων.

Χθες ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδος Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρης Δριβίλας και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος σε θέματα Άρσης Κοινωνικών Ανισοτήτων Αναστασία Τογιοπούλου, συναντήθηκαν με τα Διοικητικά Συμβούλια της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαϊας, που όπως δήλωσαν τάσσονται υπέρ της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας.

Μάλιστα σημείωσαν πως ανάλογες θέσεις για την προστασία των πολιτών από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έχουν και τα συνδικαλιστικά τους όργανα. Ηδη θα παραλάβουν τα έντυπα και θα τα προωθήσουν για υπογραφή τόσο στα μέλη τους , όσο και στις οικογένειές τους.

Υπενθυμίζεται ότι προχθές στην κινηματική πρωτοβουλία της συλλογής υπογραφών εντάχθηκε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος και οι ιερείς της Μητρόπολης, αλλά και ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Θανάσης Παναγόπουλος, που θα προωθήσει το θέμα στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο.

Παράλληλα προγραμματίζεται και ομαδική συλλογή υπογραφών σε κεντρικά σημεία των πόλεων της Δυτικής Ελλάδας.

 

 

Διαβάστε επίσης