Ο Δημήτρης Βρανόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με 498 ψήφους. Πρώτος στο ΔΣ ο Νίκος Κοκκινάκης, εκτός ο Γιάννης Αλαφούζος, που βγήκε 10ος!
Πρώτος σε ψήφους αναδείχθηκε ο Νίκος Κοκκινάκης, συγκεντρώνοντας 564, ενώ τον ακολούθησαν οι Βασίλης Σταθοκωστόπουλος (491) και Ιάκωβος Γιακουμεττής (477). Την 9άδα του ΔΣ (μαζί με τον πρόεδρο) συμπληρώνουν οι Δημήτρης Κατσίρης (475), Βαρβάρα Ευαγγελίδη (474), Σταύρος Παναγιωτόπουλος (444), Βασίλης Μπακολίτσας (410) και Τάνια Βρανοπούλου (379).
Όσον αφορά τον Γιάννη Αλαφούζο, συγκέντρωσε 295 ψήφους και πήρε την 10η θέση μεταξύ των υποψηφίων.
Συνολικά υπήρξαν 1.089 ψήφοι, επιστολικές και διά ζώσης, ενώ υπάρχει και η επιφύλαξη του ελέγχου τυχόν επιστολικών ψήφων, που στάλθηκαν μεν εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας, όμως δεν παραλήφθηκαν πριν την διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας.
sdna.gr