Ηλεκτρονικές εγγραφές για τον αγώνα Run Greece Πάτρας- αύξηση πάνω από το 30%

   Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για τον αγώνα Run Greece Πάτρας ολοκληρώνονται (ολοκληρώθηκαν) στις 12.00΄ το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου.

  Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν αύξηση πάνω από το 30% στις εγγραφές σε σχέση με την αντίστοιχη ημερομηνία του 2016.

 Παρ΄ όλα αυτά όποιος επιθυμεί ακόμα να εγγραφεί στον αγώνα μπορεί να το κάνει ως εξής:

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου από 10.00΄ έως 14.00΄ και από 18.00΄ έως 21.00΄ στο κέντρο εγγραφών του Μεγάρου Λόγου & Τέχνης

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου από 10.00΄ έως 14.00΄ στο κέντρο εγγραφών του Μεγάρου Λόγου & Τέχνης

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου από 18.00΄ έως 20.00΄ και Σάββατο 7 Οκτωβρίου από 10.00΄ έως 20.00΄ στις Αθλητικές εγκαταστάσεις Στίβου Λαδόπουλου (τέρμα Ηλέκτρας) 

   Σημ.: Οι παραπάνω εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο στην περίπτωση που δεν θα έχουν ολοκληρωθεί οι συμμετοχές σε κάθε αγώνισμα της διοργάνωσης.

   Είναι ήδη δεδομένο πάντως, ότι για άλλη μια χρονιά η Πάτρα θα σημειώσει ένα νέο ρεκόρ συμμετοχών, πιθανότατα πάνω και από τις 5.000.

   Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους δρομείς και τους πολίτες της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιφέρειας για την αγάπη και την ανταπόκριση που επιδεικνύουν προς τους αγώνες RUN GREECE ΠΑΤΡΑ. 

   Σας καλούμε όλους σε μια μοναδική γιορτή της Πάτρας με έντονο αθλητικό, πολιτιστικό αλλά και ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα. Για το λόγο αυτό και μέσα από το πρόγραμμα «ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ»,  οι διοργανωτές θα προσφέρουν χρήματα  για Κοινωνικές Δράσεις του Δήμου της πόλη μας.

   Παράλληλα όμως μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε οικογένειες απόρων μαθητών της πόλης μας, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα σίτισης που υλοποιούν οι Κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου μας (Κ.Ο.ΔΗ.Π), σε συνεργασία με τη Ιερά Μητρόπολη.

   Έτσι, οποιοσδήποτε συμμετέχει στον αγώνα, μπορεί και θα επιθυμούσαμε να προσφέρει τρόφιμα για το σκοπό αυτό.

   Έχουμε λοιπόν προγραμματίσει όπως την Παρασκευή, 6 Οκτωβρίου (από 18.00΄ έως 20.00΄ και το Σάββατο 7 Οκτωβρίου (από 10.00΄ έως 20.00΄),, κατά την προσέλευσή του στο Κέντρο Παραλαβής του Αριθμού Συμμετοχής στο Κλειστό  προπονητήριο Στίβου της  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βόρ. Πελ/σου - ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, Τέρμα Ηλέκτρας  ΜΠΟΡΕΙ να  παραδώσει στους εθελοντές που θα βρίσκονται εκεί, κάποια από τα παρακάτω τρόφιμα:

         ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ 

         ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ - ΖΑΧΑΡΗ

         ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΕΣ - ΜΕΡΕΝΤΑ

         ΖΥΜΑΡΙΚΑ - ΡΥΖΙ

         ΟΣΠΡΙΑ

Σας καλούμε όλους σε μια μοναδική γιορτή πόλης με έντονο αθλητικό, πολιτιστικό και κοινωνικό χαρακτήρα. Να είστε όλοι εκεί.

Ακολουθήστε τη διοργάνωση στο Facebook στη διεύθυνση

https://www.facebook.com/rungreecepatras/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ