RUN GREECE Πάτρας 2021 στις 26 Σεπτεμβρίου

Προκήρυξη και εγγραφές

Ο ΣΕΓΑΣ και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου  σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας  και τον Δήμο Πατρέων, προκηρύσσουν το αγώνες RUN GREECE, 10.000 μ. και 5000 μ. Ανδρών-Γυναικών.

 

Οι Αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 10:00

ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Γεωργίου Α’ .

ΑΦΕΤΗΡΙΑ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Η εκκίνηση και ο τερματισμός για τις δύο πρώτες κατηγορίες θα είναι στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α΄       

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση από κέντρο Πλατείας Γεωργίου Α΄, έξοδος από πλατεία διαγώνια αριστερά και είσοδος στην οδό Κορίνθου - Αγίας Σοφίας - Κωνσταντινουπόλεως - Μαιζώνος - περιμετρικά του κάτω μέρους της πλατείας Γεωργίου - Μαιζώνος – Παπαφλέσσα – Κορίνθου - περιμετρικά του επάνω μέρους της πλατείας Γεωργίου και στροφή αριστερά για τερματισμό επί της πλατείας στο ίδιο σημείο που έγινε και η αφετηρία του Αγώνα.

Οι δρομείς του Αγώνα 10χλμ κάνουν δύο γύρους για να τερματίσουν, ενώ οι δρομείς του Αγώνα 5χλμ μόνο ένα γύρο.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η συμμετοχή στον Αγώνα 10χλμ επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν γεννηθεί το 2006 και μεγαλύτεροι/ες.
Η συμμετοχή στον Αγώνα 5χλμ επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν γεννηθεί το 2009 και μεγαλύτεροι/ες.
Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες 5χλμ & 10χλμ.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σύμφωνα με τα εγκεκριμένα από τις Κρατικές Αρχές και τη Γ.Γ.Α. υγειονομικά πρωτόκολλα περί διεξαγωγής πρωταθλημάτων και μαζικών αγώνων δρόμου εκτός Σταδίου, δικαίωμα συμμετοχής σε αυτές τις εκδηλώσεις έχουν αποκλειστικά και μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του COVID-19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών έως το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ώρα 20:00. Οι ιδιότητες του πλήρους εμβολιασμένου και του νοσήσαντα αποδεικνύονται μόνο με τα πιστοποιητικά και τους όρους που οι ίδιες κρατικές αρχές απαιτούν.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Στους τρεις, πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών θα δοθούν διπλώματα και μετάλλια νικητών.   Στους πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών θα δοθούν κύπελλα.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τον αριθμό συμμετοχών ανά κατηγορία ως εξής:

Αγώνας 10χλμ: γεννημένοι/ες το 2006 και μεγαλύτεροι/ες)
Αγώνας 5χλμ: γεννημένοι/ες το 2009 και μεγαλύτεροι/ες)

Οι Δηλώσεις συμμετοχής για τους δρόμους 5 χλμ. και 10 χλμ. θα πρέπει να γίνουν έως την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.run-greece.gr.
Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2021, στο βαθμό που τα όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Διαβάστε επίσης