Ο πρίγκιπας Τζορτζ βαρέθηκε το σχολείο !

Τον «έδωσε» ο Γουίλιαμ

Δεν είναι λίγος καιρός που ο πρίγκιπας Τζορτζ έτρεχε να πάει για την πρώτη του μέρα στο σχολείο. Τα πράγματα όμως έχουν πλέον αλλάξει.

Τα πράγματα όμως έχουν αλλάξει για τα καλά. Ο πρίγκιπας Τζορτζ άρχισε ήδη να βαριέται το σχολείο όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ βαρέθηκε και δεν θέλει να πηγαίνει σχολείο. Το αποκάλυψε σε γονιό συμμαθητή του έξω από τις σχολικές πύλες το πρωί.

Ο τετράχρονος πρίγκιπας Τζορτζ έτρεχε για την πρώτη του μέρα στο σχολείο, αλλά πλέον η περίοδος μέλιτος τελείωσε. Θέλει να μπορούσε να έμενε σπίτι με τη μαμά του Κέιτ Μίντλετον που περνά αυτή την περίοδο δύσκολη εγκυμοσύνη.

«Ήταν συναρπαστικό που συνάντησα τον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Μου είπε ότι μόλις τον άφησε στο σχολείο και πως δεν ήθελε να πάει», δήλωσε η μητέρα δύο κοριτσιών Louise Smith. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ σταμάτησε να χαιρετήσει τις δύο κορούλες της, Sophia, 3, και Holly, 1. Ακούγεται λίγο όπως με τα παιδιά μου».

Ο Τζορτζ πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο στις 7 Σεπτεμβρίου. Μετά την πρώτη του μέρα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε ότι τα πρωτάκια ήταν αγχωμένα και μέσα στα νεύρα. «Όλοι βλέπουμε πόσο θα κρατήσει αυτό μέχρι τελικά να μη θέλει να πάει». 

Διαβάστε επίσης