Πάτρα: Κωνσταντάκης - Τέτου οι δύο πρώτες μετεγγραφές για την Ακαδημία των Σπορ

ανήκαν στις Ελπίδες Πάτρας

Τις δύο πρώτες της μετεγγραφές πραγματοποίησε για την νέα αγωνιστική περίοδο στο χαντ-μπολ  η Ακαδημία των Σπορ. Συγκεκριμένα δύο νέα παιδιά σε ηλικία, ο Άγγελος Κωνσταντάκης (15 ετών) και η Ειρήνη Τέτου (16 ετών) που ανήκαν στις Ελπίδες Πάτρας  μετεγράφηκαν στην Ακαδημία των Σπορ και αντίστοιχα εντάχτηκαν στην ανδρική και γυναικεία ομάδα αντίστοιχα.

unnamed_1_0.jpg

unnamed.png

Παρά το νεαρό της ηλικίας τους οι ιθύνοντες της Ακαδημίας επέλεξαν να εντάξουν τους παραπάνω αθλητές στην ομάδα τους μιας και η φιλοσοφία τους είναι  να βασίζονται σε ΄΄ μικρούς ηλικία ΄΄ αθλητές που αν δουλέψουν ανάλογα σίγουρα θα γευτούν τους κόπους τους στο μέλλον.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει:

< Οι δύο μετεγγραφές από τις Ελπίδες Πάτρας εντάσσονται σε έναν από τους τομείς  της συνεργασίας που έχουμε με τις άλλη Πατρινή ομάδα,  ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς η οικονομική κρίση επηρέασε και την χειροσφαίριση και ευτυχώς οι δύο ομάδες συνεργαζόμαστε άψογα σε διάφορους τομείς, αφού ο ένας έχει ανάγκη την βοήθεια του άλλου για πολλούς και διάφορους λόγους κατά   την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς. Καλωσορίζουμε τους αθλητές στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, να εκπληρώσουν τα αθλητικά όνειρά τους και να μην ξεχάσουν ποτέ   την πρώην ομάδα τους από την οποία  ξεκίνησαν τα πρώτα  τους ΄΄ αθλητικά  βήματα ΄΄. Τέλος ευχόμαστε στους ιθύνοντες των Ελπίδων Πάτρας καλή δύναμη για την νέα αθλητική χρονιά >.