Πάτρα: Επιδρομή από μέδουσες ξανά στις παραλίες- Περίμεναν το Σαββατοκύριακο- Koπάδια στην Πλαζ και στο Λόγγο- Τσίμπησαν παιδιά- Μόδα το "μπανάκι στα ρηχά"

σε Ρίο και καστελοκαμπο

Νέωτερο: 21.18 Μέδουσες επέδραμαν και στην περιοχή του Λόγγου, κάνοντας το μπάνιο των Πατρινών που αγαπούν την συγκεκριμένη περιοχη για το Σαββατοκύριακο,  σωστή περιπέτεια.

Νεώτερη ενημέρωση 20.14: Κοπάδια από τσούχτρες στην περιοχή της πλαζ. Όλοι οι λουόμενοι είναι έξω απο τη θάλασσα ενώ κάποιες μέδουσες και τσούχτρες τσίμπησαν παιδιά, τα οποία τις μάζευαν με απόχες.

Πρώτη ενημέρωση: Έκαναν νέα εμφάνιση σήμερα μέδουσες στις παραλίες της Πάτρας. Όπως λένε λουόμενοι που... συναντήθηκαν μαζί τους, μέδουσες εμφανίστηκαν σε Ρίου και Καστελόκαμπο, κάνοντάς τους να βγουν γρήγορα έξω από τα νερά για να τις αποφύγουν.

Στο μεταξύ φέτος το καλοκαίρι, έχει γίνει...μόδα το "μπανάκι στα ρηχά", έτσι ώστε να είσαι σε θέση να βγεις αμέσως έξω σε περίπτωση που εντοπιστεί ο θαλάσσιος...εχθρός.

Η συνήθης εικόνα στις παραλίες της Πάτρας είναι φοβισμένοι λουόμενοι να κοιτάζουν τρυγύρω τους, ή να κάνουν έλεγχο όρθιοι στα νερά πριν μπουν. Τα μακροβούτια τα βαθιά, ξεχάστε τα για φέτος το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης